Ausztria vagy Kanada?
Ausztria. Nincs kultursokk, hasonló értékrend és történelem, hasonló társadalmi berendezkedés, ami miatt könnyebben belesimulsz a mindennapi életbe. Nekem az is szempont, hogy Ausztria közelebb van, így nem kell mindenkitől elszakadni.
Anyagi szempontból pedig attól függ, milyen szakmad van. De amerikaban általában nagyobb a szakadék a szegények és a jólétben élők között, tehát nagyobb a kockázat.
Ausztria. Bár kanadában nem jártam de valahogy olyan távoli. A francia nyelvtől hülyét kapok.(tudom van ahol angolul vartyognak).
És nagyon szép de hideg. Amit utálok.
Ausztria (bécs) gyarmat volt. Szerintem előbb találok magyar vonatkozást mint kanadában. Meg az életszinvonal is jobb.
Hat az osztrakok nem nagyon szeretik a magyarokat, bar nem lehet altalanositani. Nem biznak annyira bennunk. Ahogy valaki irta: Kanadaban nagyon befogadoak, baratsagosak es hamar kanadaiva valhatsz nem-hivatalos ertelemben is.
Kulturalisan viszont Ausztriaban konnyebben es hamarabb boldogulsz. Kanada angolszasz orszag (a francia reszeket kiveve), ami nekunk idegenebb. Kanada messze van, nehez hazajarni, es mivel Ausztria az EU tagja, a hivatalos resze simabb.
Kerdes az is, melyik nyelvet beszeled jobban?
En egy 3. orszagban elek, a ketto kozul Kanadat valasztanam, mert nem nagyon tudok nemetul, ez dontene. Nagyon-nagyon jol kell a nyelvet beszelni ahhoz, hogy diplomas munkat talalj, barhol a vilagban. Hiszen olyanokkal versenyzel az allasert, akiknek az anyanyelvuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!