Pozsonyban szlovák nyelvtudás nélkül mennyire lehet munkát kapni?
Figyelt kérdés
Közgazdasági, üzleti elemzői és ehhez kapcsolódó IT területen. Gondolom angolul nem megoldhatatlan, nem?
Azért érdekel Pozsony, mert jórészt szlovák származású a családom, de a nyelvet már nem beszéljük. Nyilván helyben elkezdeném tanulni valami tanfolyamon.
2022. júl. 27. 10:42
1/5 anonim válasza:
szerintem Pozsonyban ha nem tudsz szlovákul akkor cseszheted
2/5 anonim válasza:
Nagyon nehéz. Én beszélek szlovakul, de felvidéki magyar ként bebecsuszik pár kis hiba. És még így is néha úgy néznek rám mint valami ufora.
3/5 anonim válasza:
Az angol megy akkor szerintem sima.
A szlovak nyelv max olyanoknak kell akik szalagmunkat vegeznek, hogy megertessek magukat a kollegaikkal.
Amugyis nagyon sok munka angolul van meghirdetve.
4/5 anonim válasza:
Szlovákiában nem állnak veled szóba, ha nem tudsz szlovákul. Természetesen angolul és/vagy németül is tudni kell, de a szlovák az alap.
5/5 anonim válasza:
Nem hogy Pozsonyban, de sehol Szlovákiában szóba sem állnak veled.
Egy munkafelvételnél a bemutatkozás első fél percében elvérzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!