Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Pozsonyban szlovák nyelvtudás...

Pozsonyban szlovák nyelvtudás nélkül mennyire lehet munkát kapni?

Figyelt kérdés

Közgazdasági, üzleti elemzői és ehhez kapcsolódó IT területen. Gondolom angolul nem megoldhatatlan, nem?

Azért érdekel Pozsony, mert jórészt szlovák származású a családom, de a nyelvet már nem beszéljük. Nyilván helyben elkezdeném tanulni valami tanfolyamon.

2022. júl. 27. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
szerintem Pozsonyban ha nem tudsz szlovákul akkor cseszheted
2022. júl. 27. 10:58
 2/5 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon nehéz. Én beszélek szlovakul, de felvidéki magyar ként bebecsuszik pár kis hiba. És még így is néha úgy néznek rám mint valami ufora.
2022. júl. 27. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
28%

Az angol megy akkor szerintem sima.

A szlovak nyelv max olyanoknak kell akik szalagmunkat vegeznek, hogy megertessek magukat a kollegaikkal.

Amugyis nagyon sok munka angolul van meghirdetve.

2022. júl. 27. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Szlovákiában nem állnak veled szóba, ha nem tudsz szlovákul. Természetesen angolul és/vagy németül is tudni kell, de a szlovák az alap.
2022. aug. 1. 01:52
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

Nem hogy Pozsonyban, de sehol Szlovákiában szóba sem állnak veled.

Egy munkafelvételnél a bemutatkozás első fél percében elvérzel.

2022. aug. 1. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!