Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Amerikai táboroztatás. Mekkora...

Amerikai táboroztatás. Mekkora nyelvtudás igényeltetik. Camp Leaders, Camp America, AmeriCamp, CCUSA. Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

Szép jó reggelt!

18 éves magyar állampolgár vagyok. Nagyon érdekel az Egyesült Államok történelme, kultúrája, ételek, italok egyszóval minden aminek köze van az U.S.A-nak és fordítva.

Ez is az egy oka annak hogy ennyire kacsintgatok egy Amerikai nyári kaland felé.

Angol nyelvtudásom egy erős B2, gyengécske C1, de társalogni tudok, akár komolyabb témákban is. Lelkesedésem az van bőven!

2020. jan. 20. 10:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Le tudtok írni egy hosszabb beszámolót, mik a tapasztalatok, programok, milyen rugalmas. A fizetés érdekel a legkevésbé, hogy őszinte legyek. Köszönöm a váaszokat!
2020. jan. 20. 10:55
 2/4 DBCA válasza:
95%

Kedves Kérdező!

3 hónapot töltöttem Amerikában a Camp America program jóvoltából. Sokat vívódtam, hogy belemerjek-e vállalni a kiutazást, mert nem volt nyelvvizsgám. Megtettem, és életem nyarát töltöttem kint. Idén újra belevágok!

San Franciscotól délre volt a táborom, Kennolyn Camp a neve. Egy varázslatos hely az erdő mélyén, 15 percre az óceántól. Remek emberekkel ismerkedtem meg, beutaztam az egész nyugati partot és New Yorkban is eltöltöttünk 5 napot. Felejthetetlen élmények, amiket le se tudok írni ilyen röviden. :D

A nyelvtudásom hatalmasat fejlődött. Ha neked már van nyelvvizsgád, ami nagy adag lelkesedéssel párosul + Amerika az álmod, ezt a programot Neked találták ki!

[link]

Ezen a linken több érdekes dolgot találsz. Bátran vedd fel velem a kapcsolatot! Válaszolok a további kérdéseidre! ;) Ne mondj le az álmaidról!

Szép napot!

2020. jan. 28. 10:22
 3/4 anonim válasza:
100%

Szia!

Szinten a CampAmerica szervezettel voltam kint. Osztálytársam kapott egy e-mailt tőlük, először nem is hittem benne. Aztán jelentkeztem. El mentem interjuzni és nyáron azt vettem észre, hogy Junius 16.-án èppen le szállok a repülőről New York-ban kezemmel az Amerikai J-1 vízummal. Pennsylvania államban dolgoztam gyerek nevelő illetve csillagászat instruktorként.

Nagyon élveztem a tábort és Amerikát is. Idén nyáron Június 24-én utazok a Long Islandi Quinipet táborba gitárt tanítani ! ;)

Ha érdekel bővebb info nyugodtan írj privátban :)

2020. jan. 28. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
76%
C1 minimum szükséges, vegulis megiscsak amerikai gyerekekkel fogsz dolgozni.
2020. júl. 12. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!