Miért probléma, ha valaki perverz, vagy beteges kérdést tesz fel? Miért nem válaszoltok neki?
Kategóriától, témakörtől függően elő szoktak fordulni perverz, fétises, vagy egyéb beteges, kellemetlenül érintő témák, kérdések.
Ezeknél a válaszadók - ahelyett hogy válaszolnának - csak kikelnek magukból.
Bennem felmerült a kérdés, hogy még ha valaki úgymond "beteg" mögöttes szándékkal kérdez, akkor miért nem lehet neki is válaszolni, mintha normális kérdés lenne?
Elvégre ez egy névtelen oldal, tehát ha valaki perverzkedik is itt az oldalon, azzal kárt nem okoz senkinek, ellenben az oldal másik lényege, az volna, hogy bármire választ kapjon az ember, olyan témákra, elgondolásokra is, amit névvel arccal már nem lehet a másiktól megkérdezni.
A fentiekre való tekintettel kérdezem, jelentgetés helytett miért nem válaszoltok annak is, akinél valamilyen fétist, vagy perverzséget gondoltok a kérdés mögött?
Ezt én sem tudom, de szerintem "kényelmesebb" lehülyézni, ílletve bunkó stílusban válaszolni, minthogy érdemben válaszolni neki.
Persze, nem mindenki van otthon ezekben a témákban, ezt tudom.
De akkor tovább kell görgetni.
Azért, mert attól, hogy nèvtelen az oldal, itt is vannak normàk.
Fogalmunk sincs, kik olvassàk el a kérdéseket.
Szex témakörben, megmosolyogtató, hogy húzz el, ha nem vagy 18 éves.
Simán olvassák még 8 évesen is.
Most attól, hogy névtelen valakinek az írása, megengedhető neki extrém, perverz dolgokról a beteges fantáziálás, meg a sok privàt ráírás?
Pont a legperverzebbek írják a legtöbb privàtot.
Honnét tudod, hogy nem pont 10-11 éves kislánynál landol egy 45 éves kakafétises férfi üzenete?
Egyetértek, pont az lenne az oldal lényege, hogy bármit meg lehessen kérdezni anonim módon és ne kelljen itt is szégyenkezni, hogy x évesen még sosem töröltem ki a fenekem egyedül és nem tudom, hogyan kell... stb. stb.
A másik meg, hogy szégyenlősködnek az emberek, hiába anonim az oldal. Minek? Senki nem tudja ki vagy, be lehet vallani bármit, meg lehet kérdezni bármit. Mennyi a fizud? Hány centis a farkad? Eszed a fikád?
Persze ha egyértelműen kamu a kérdés, akkor nincs ellenemre a hasonló válasz.
1. Az a veszély fennáll, hogy sok privát üzit kap egy lány a sok kangörcsös hülyétől. (Előre szólok, én egy túlsúlyos kopaszodó férfi vagyok, úgyhogy nekem ne írjatok :D)
2. Mi is a kérdező szándéka? Az ilyen "Lányok, ti hova szoktatok pisilni?" féle kérdésnél feltételezhető, hogy a kérdezőnek erre áll fel a cerka. Ehhez senki nem akar asszisztálni, így legfeljebb troll válaszok fognak érkezni.
Röviden zavarja őket könnyebb belekötni.
Egyszerűen nem kellene valaszolniuk rá. Csak a "felfogásuk" nincs olyan szinten.
amit bizonyitanak is a saját valaszuk alapján.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!