Megtilthatja a munkáltató, hogy jeggyűrűt horgyak?
Pedig szinte a legtöbb cégnél benne van a szabályzatban a hajháló vagy hajgumi viselése(haj hosszúságától függően) és az ékszerek nem hordása!
Én voltam szemtanúja annak amikor egy gép bekapta a lány haját,és szinte kiskalpolt egy darabot belőle,és láttam már azt is amikor a gyűrű miatt leszakadt az ujja a dolgozónak..
Nem tudom a kérdezőnek ez miért gond..de ha annyira nem hisz senkinek a el kell kérni a munkavédelmi szabályzatot(minden munkahelyen kötelezően van) és el kell olvasni..megnyugtatlak benne lesz..
Jegygyűrűt... Örülj neki, hogy vigyáznak rád magad helyett.
Persze, hogy megtilthatja, ha balesetveszélyesnek minősül azon a munkahelyen. Gondolom, te sem szeretnéd, ha beleakadna valamibe és magával vinné az ujjadat. Volt már rá példa sok.
most komolyan ebből csinálsz presztízskérdést? kinek szeretnél villogni a jegygyűrűddel???
sztem sokkal cikibb, ha hiányzik az egyik ujjad, mintha a kollégáid nem tudják, hogy te házas vagy...
egyébként meg hordjak, és nem horgyak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!