Szerintetek ciki, ha valakinek nincs okostelefonja?
Egyáltalán nem ciki. Ha vannak fontosabb dolgok, amire költenél, akkor tedd azt, ez felelős pénzügyi viselkedés, jól teszed.
Aki ez alapján csórónak gondol, azzal csak önmagát minősíti.
Én munkába egy 3410-es Nokiával megyek. Megkaptam máry hogy jáá az a telefon... Persze 20 éves csitritől.
Pont nem érdekel a véleménye. Ha neked nincs szükséged okostelefonra, akkor az nem ciki, hanem felelős gonsolkozás miszerint nem adsz olyanért pénzt ami nem kell csak pl divat ezköz.
Én 2017 ig nyúztam egy Nokia 3110I telefont ha jól emlékszem ez volt a neve. Bírta, és amire nekem kellett (telefonálásra) arra bőségesen elegendő volt. Már 2010 ben is kiröhögtek egyes emberek hogy milyen telefonom van stb... később amikor nagyon bejöttek az okostelefonok és már szinte az emberek többségének az volt akkor szinte furán néztek rám amikor azt vettem elő és telefonáltam. De megtanultam lesz@rni más véleményét így nem érdekelt. Az akkori munkahelyemen az idősebbeknek sem volt mind okostelefonja de csodálkoztak hogy akkor 23 éves létemre nyomógombos van a kezembe és nem nyomkodom állandóan.
Az a telefon bírta a gyűrődést, igaz vigyáztam is rá. Amikor már elkezdett recsegni a hangszórója meg már annyira nehezen reagált pár gombnyomásra hogy akkor adtam be a derekamat és vettem okostelefont. Akkor már 1-2 dolog miatt szükségem volt rá ezért döntöttem így.
Egyébként anyagilag megtehettem volna hogy vegyek már jóval korábban, de nem volt rá szükségem meg én úgy voltam vele ha nem is költöm el a pénzt inkább félreteszem, főleg hogy akkoriban csináltam a jogsit, utána autót akartam venni így nem volt fontos a telefon csere, aztán pár évig meg azért nem cseréltem le mert nem éreztem hogy szükségem lenne rá.
Persze ma már nem tudnám nélkülözni az okostelefont mert híreket reggel munkába menet a buszon azon olvasom el. Ha autóval megyek valahova akkor navígációt használom meg folyamatos internet kapcsolatom van így rengeteg infót is kapok ami már nem egyszer mentett meg órákig tartó dugóban állástól, és még sorolhatnám az előnyeit amit elkezdtem használni.
#8 Látod pont így vagyok vele én is.
Csak nekem 3 gyerek van.
Dícséretes hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!