Szerintetek melyiket vegyem meg Sony Xperia Tipo vagy Huawei Y200? Tényleg nagyon kicsi a Tipo kijelzője? Fiú vagyok, de sokan azt mondják hogy a Tipo női telefon. Ciki lenne ilyet venni?
Nem női telefon, nem lenne ciki.
És annyiért, amennyiért tipot vennél, nem kapnál jobb telefont.
Ha nem rózsaszínűt veszel, akkor nemigen lehet nőiesnek nevezni egyik érintős telefont sem. Téglalap forma, az elején kijelzővel. Tizenkettő, egy tucat. Hol ebben a nőiesség?
Hogy melyik telefon fekszik neked jobban, az attól is függ, hogy melyik funkcióit akarod leginkább kihasználni a szokásoson kívül.
A mobilarena.hu-n mindkét készülékről van teszt, olvasd el és dönts!
Az èn Tipo-m 4 hónapos, kutya baja... :-)
T-Mobile-os.
a Huawei ascend y200 csak rövidtávon jó. Én alaposan kiteszteltem és 3-4 hónap után az alkalmazásokba belelépek és egyből kilép a menübe, a youtube azt jelzi hogy nincs csatlakozva a wifi-hez, holott 5ös jellel megy a wifi és nem mondható az hogy nincs wifi mert a másik telefon fogja.
Egyszóval kaki telefon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!