Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mire jok a kozossegi oldalak?...

Mire jok a kozossegi oldalak? Van ertelmuk vagy csak idopazarlas az egesz?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 20:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Számomra leegyszerűsíti a kommunikációt. Pl. találtam egy érdekes weboldalt, amiről úgy gondolom, hogy sok ismerősömnek tetszhet, akkor csak simán megosztom facebook-on, és minden ismerősöm láthatja, nem kell mindegyiknek msn-en belinkelni.

Meg a "közérdekű" infókat is itt a legkönnyebb megosztani egymással.

2010. szept. 19. 20:25
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nagyon is jó. Sokan kaptak már ezen a fórumon bíztatást, jó tanácsot, olyat is amit megköszöntek. Ilyenkor mindketten örülnek, a tanács adója, és az is aki kapja.

Neked miben segíthetnénk?

2010. szept. 19. 20:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én csak egyiken vagyok rajta.Nem sok időt töltök fenn. Én csak egy dologra használom. Régi ismerősöket megtaláljak, ha úgy van, akkor felvegyem velük a kapcsolatot, vagy egyszerűen csak meg tudom nézni hogy mi van velük, kinek hogyan alakult az élete.
2010. szept. 19. 20:31
 4/11 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
90%
Anyukám a 30 évvel ezelőtti levelezőtársát találta meg iwiw-en. Tök jó volt megtudnia, hogy a kiskorában orvosnak készülő emberből mentős lett!
2010. szept. 19. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:

Ez amolyan mini-celebség. Annyiban gáz,hogyha tagargatni valód van,akkor inkább ne regelj be mert könnyen bebuksz.

De ha szereted hogy mindenki tud rólad "mindent",akkor jó.Vagy ha idegen emberekkel akarsz megismerkedni stb.

2010. szept. 19. 20:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Pontositanek: elsosorban IWIW, Facebook, MyVIP-szeru oldalakra gondolok. Nem forumra meg ilyenekre, ahol lehet kerdezni, informaciot szerezni.
2010. szept. 19. 20:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Harmadik válaszoló vagyok, és a 20.47-es válaszára reagálnék:

Az, hogy mennyi mindent tudnak meg a regisztrálásod által rólad, az csak rajtad múlik. Én csak a leg fontosabb adatokat adtam meg. Annyit, amennyiből még az általános iskolai osztálytársaim is rám ismerhetnek. Hogy mi a hobbim, miből mi a kedvencem..., ezeket feleslegesnek találom már én is.

Idegenekkel pedig még én személy szerint egyszer sem ismerkedtem közösségi oldalon. Mert én nem arra használom.

Tehát kérdező, több mindenre lehet használni őket, ki mire akarja.

2010. szept. 19. 21:21
 8/11 anonim válasza:

Én a Facebook-ot szeretem. Az meg, hogy ki mit tud meg rólam ezen, csak attól függ, hogy mit vagyok hajlandó megosztani. Nem árulok el mindent magamról. :-D

A Facebook-on vannak pl. olyan játékok, amikkel ki tudok kapcsolódni 1-2 percre. Mivel nemzetközi az oldal (és ahhoz, hogy megtaláljak valakit más országból, nem kell, hogy más országhoz regisztráljak), nekem arra is jó volt, hogy megtaláljak olyan külföldi ismerőst, akivel egy nemzetközi versenyen barátkoztam össze, de nem sok időnk volt - a verseny miatt - beszélgetni.

Az iwiw-en csak fent vagyok, mert régebb ideje ismerem és ott több ismerősöm van, akivel tartom a kapcsolatot, és nincs mind fent a facebook-on.

A myvip-et nem szeretem, régen fent voltam, de töröltem magam.

A facebook jó, plusz könnyebb kommunikációt biztosítanak közösségek esetén, mint pl. az iwiw, illetve ahogy észrevettem a működésében, szerintem talán ez az oldal van az egyik legjobban ellátva technikailag, viszonylag kevés a fennakadás, a lefagyás... stb.

2010. szept. 19. 21:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is most a facebookot szeretem...valamiért szimpatikus.

Egyébként azért regisztráltam,hogy ott levelezzek a barátnőmmel aki kiköltözött Londonba 1éve, valamint az unokatestvérem aki 1 hete ment ki New Yorkba. Meg régi osztálytársaimat is bejelölgettem,akiknél most látom,hogy mikro mit csinált...

2010. szept. 19. 21:28
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmem minden nap megnézem. Látom mikor lép be stb, már ha nem lehet velem...
2010. szept. 19. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!