Szerintetek az emberek idovel meg fogjak unni a kozossegi oldalakat es az egymas utan kutakodast?
még egy darabig nem
hatalmas lehetőségek rejlenek még benne...(üzleti stb.)
Szerintem nem megunásról lesz szó, hanem "normalizálódásról".
A közösségi oldalaknak van értelme, és sok esetben hasznosak is lehetnek.
Szerintem egy idő után kevésbé lesz divat és átalakul egy teljesen általános használati felületté.
Egyébként bizonyos körökben már most is az, mindenféle divatozás nélkül. Kollégáim is fent vannak, én is fent vagyok... és nem hogy nap mint nap nem kerül szóba, hanem nagyjából soha... ha valakit keresünk, vagy valakivel történik valami fontosabb dolog (házasság, gyerek, utazás, stb), akkor jól jön.
Ugyanígy volt ez a mobiltelefonokkal, az mp3 lejátszókkal, stb-stb... 10-15 éve a fél ország mobilba ordítozva járta az utcákat, hogy mutogassa, hogy van neki olyan... az ország másik fele meg hajtogatta, hogy neki ilyen nem kell, mert mekkora baromság, az embert ne zaklassák ha nincs otthon... stb.
Manapság mobillal menőzni a "legcikibb" dolgok egyike, mert mindenkinek van.
MP3 szintén... 10 éve egy csomóan a nyakukban hordták a 10 centis mp3 lejátszóikat, amire ráfért kb. 5 szám és ők voltak a menők... ma kinek tűnik fel, ha valaki mp3-at hallgat? Senkinek.
"próbáltam nem személyeskedni, a jelenlevők természetesen abba a 10%-ba tartoznak xd"
Engem ugyan nem zavar... attól vagyunk emberek, hogy ilyenek vagyunk.. persze igyekszem általában nem pletykálni (tényleg nem szoktam)... a fb-on meg konkrétan alig-alig vagyok fent, de attól még baromira érdekel, hogy kivel mi van :)
Való világtól is csak ment meg, hogy rettenetesen idegesít a bent lévő emberek stílusa és nem bírom nézni, de attól még baromira érdekel, hogy mi történik ennyi összezárt emberrel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!