Ha megszűnének pár éven belül a közösségi médiák facebook instagram twitter stb mit szólnátok hozzá? én teljesen ki lennék idegileg
Nyilván az emberek nagy része pánikolna,de egy idő után megtalálnák a módját,hogy felvegyék onlien a kapcsolatot. Gondolj bele,régen sem léteztek a fent említett közösségi oldalak,mégis volt virtuális élet. Pl MSN. (Vagy msot a Discord.)
Ráadásul egy idő után úgyis létrejönnének az új,hasonló platformok.
Ami engem illet,nekem is nehézséget okozna,de megszoknám egy idő után.
Észre se venném.
Mindenki áttérne msgerről valami jobbra, amin én már évek óta vagyok.s
Facebookom csak azért van, hogy egyetemi Messenger csoportba bevegyenek és, hogy párommal és a távolélő rokonaimmal tudjam tartani a kapcsolatot. Ha nem lenne, áttérnénk Viberre vagy WhatsApp-ra.
Instagramot nem rég csináltam, hogy megosszam másokkal a természet képeimet, szóval nem halnék bele, ha megszűnne.
Twitter-em sosem volt, nem is hiszem, hogy lesz. Nem érzem mások gondolatait olyan fontosnak, hogy egész nap azokat olvasgassa. Plusz ez az egész cancel culture és folytonos drámázás/politizálás sem a legnyugodtabb az emberre nézve.
TikTok-om sincs, az viszont ezer százalék, hogy nem is lesz.
2000-es születésű vagyok, először 11 évesen játszhattam szüleim asztali gépén, nem függtem soha a technológiától. Telefonomat is csak telefonálásra, fényképek késztésére használom, meg, ha úton vagyok akkor már zenét hallgatok. Szerintem inkább a mai tinédzserek szenvednének nagy hiányt, akik sokat töltenek el ezeken a platformokon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!