Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy viselkedik egy okos,...

Hogy viselkedik egy okos, kulturált nő?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 09:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a legfontosabb, hogy ne beszélj feleslegesen, ne visíts, ne harsánykodj, és ha valami intellektuális téma kerül szóba akkor csak ahhoz szólj hozzá, amihez valóban értesz, de ne próbálj okoskodni, és persze kerüld a trágár szavakat.
2010. szept. 18. 10:21
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Okosan, és kulturáltan :)

Bővebben:

Nem vág a szavadba, kedvesen meghallgat téged, nem sokat beszél, csak ha kérdezik, nem mond bődületes baromságokat, nem akar kioktatni, csak értelmes beszélgetést folytat veled, figyelmes és segítőkész, illemtudóan viselkedik, értem azt itt pl hogy asztalnál evéskor nem szörcsög, nem nyáladzik. Ha kér valamit, akkor udvariasan teszi, pl kérlek ide tudnád adni azt?, kérem szépen, köszönöm szépen, légy szíves..., és nem mondja azt, hogy "ja", csak azt, hogy igen, természetesen, rendben, persze. Nem hangoskodik, nem beszél evés közben. Ha megkínálják itallal nem issza magát részegre.

Most ennyi jutott eszembe hirtelen, de biztos hogy van még sok dolog ezen kívül :)

2010. szept. 18. 10:30
 3/12 anonim ***** válasza:
22%
Egy valóban okos és kulturált nő (de férfi is) úgy viselkedik ahogy a Szentírás tanítja. Befog jönni ez 100 %.
2010. szept. 19. 09:36
 4/12 anonim válasza:
Hűűűűűűű.... énis ilyen akarok lennixD
2010. szept. 19. 11:30
 5/12 anonim ***** válasza:
16%

Nálam ez az alap.

L/14

2010. szept. 19. 20:39
 6/12 anonim válasza:
Nézd meg a Büszkeség és Balítéletet (Colin Firth-Jennifer Ehle) és megtudod. De a lényeg, hogy csak akkor szólalj meg ha vmi értelmeset tudsz mondani, ne hordj kirívó, ízléstelen, erkölcstelen ruhákat és csak lény természetes. Már az egy okos nőre vall, hogy feltetted ezt a kérdést, mert már látszik, hogy van igényed rá, hogy olyan légy.
2010. szept. 21. 10:50
 7/12 anonim válasza:
Hát én még olyan nőt nem láttam xD
2010. szept. 21. 14:59
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát... először is mindig legyen, mit mondanod. És soha ne unatkozz, mindig legyen, mit csinálnod!
2010. szept. 21. 19:59
 9/12 anonim válasza:

" Mielőtt megszólalsz, gondolj bele, szebb e mint a csend, amit megtörsz vele...."

Gondolom, ez sok mindent elmond. Kérdésedre válaszolva.

2010. szept. 24. 08:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Nemtom... Én utálok kultúrált lenni...
2010. szept. 24. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!