Miért viselkedik így?
Viszont lehet, hogy te tetszel neki. (Igen kombinálok.)
Azt nem írtad, hogy hány éves vagy, ő hány éves, mióta ismered.?
Dehogy tetszek neki:D:D
Több, mint 50 én még nem vagyok 20..:D
1 éve ismerem.
Azóta ilyen mióta ismered, vagy csak az utóbbi időben lett ilyen? Mert az sem kizárható hogy pont akkor kapod el, egy témáddal, amikor egy osztály jól felhúzta az agyát, vagy csak éppen komolyan gondolkodik abban a pillanatban, és nem a hülyülés nála a téma. De helyette nem válaszolhat senki, ezt beszéld meg vele. Ha tényleg jóban vagy vele, akkor nyugodtan kérdezd meg. Én valami ilyesmire gondoltam:
"Tanár úr kérem (vagy ahogy szólítod), ne vegye sértésnek, de azt veszem észre, hogy amikor én kezdem a beszélgetést, akkor olyan elutasító, és "hideg". Miért van ez?"
Ha ezzel szólítod meg vagy hasonló válogatott szavakkal, akkor biztosan nem fog leszidni, nem lesz rád mérges.
Ez hasznos ötlet :)
Ha már mész, vigyél is neki valamit, nem mintha nem vittél volna, de azért eszedbe juttatom. Valami csoki..stb
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!