Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így?

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Egy tanáromról lenne szó, akivel elég szoros a kapcsolatom, szinte mindent tud rólam és tényleg nagyon jóba vagyunk. Amikor csak tud, mindig hülyül velem, oltogat vagy ilyesmi, de amikor én kezdem a beszélgetést, mindig olyan elutasító és "hideg". (Mielőtt kombinálnátok nem tetszik, inkább olyan apa típus)
2011. ápr. 29. 19:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Viszont lehet, hogy te tetszel neki. (Igen kombinálok.)

Azt nem írtad, hogy hány éves vagy, ő hány éves, mióta ismered.?

2011. ápr. 29. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Dehogy tetszek neki:D:D

Több, mint 50 én még nem vagyok 20..:D

1 éve ismerem.

2011. ápr. 29. 20:03
 3/7 anonim válasza:

Azóta ilyen mióta ismered, vagy csak az utóbbi időben lett ilyen? Mert az sem kizárható hogy pont akkor kapod el, egy témáddal, amikor egy osztály jól felhúzta az agyát, vagy csak éppen komolyan gondolkodik abban a pillanatban, és nem a hülyülés nála a téma. De helyette nem válaszolhat senki, ezt beszéld meg vele. Ha tényleg jóban vagy vele, akkor nyugodtan kérdezd meg. Én valami ilyesmire gondoltam:

"Tanár úr kérem (vagy ahogy szólítod), ne vegye sértésnek, de azt veszem észre, hogy amikor én kezdem a beszélgetést, akkor olyan elutasító, és "hideg". Miért van ez?"

Ha ezzel szólítod meg vagy hasonló válogatott szavakkal, akkor biztosan nem fog leszidni, nem lesz rád mérges.

2011. máj. 6. 17:51
 4/7 A kérdező kommentje:
Inkább mostanában ilyen, de viszont mostanában beszélünk egyre többet, így ő is többet hülyül velem. Vagyis arányosan nő az elutasítás és hülyülés..
2011. máj. 6. 18:38
 5/7 anonim válasza:
És beszéltél vele, hogy miért viselkedik így? Ez a kérdés, itt tényleg emberfüggő. Kismillió okot fel lehetne sorolni, hogy miért, de a helyes választ úgyis csak ő fogja tudni, Ha te is tudni akarod, beszéld meg vele ahogy mondtam.
2011. máj. 12. 22:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Sajnos baleset érte, szóval így egy jó ideig nem találkozunk, vagy ha mégis, akkor a kórházban, ott pedig nem terhelném ilyen kérdésekkel.
2011. máj. 13. 08:41
 7/7 anonim válasza:

Ez hasznos ötlet :)

Ha már mész, vigyél is neki valamit, nem mintha nem vittél volna, de azért eszedbe juttatom. Valami csoki..stb

:)

2011. máj. 14. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!