Mért hiszik azt az emberek hogy megéri a tesco club kártya?
Ugy értem aki utána számol rögtön rá jönn semmit nem érsz vele.. 200 ft =után 1 pontot kapsz és egy pont = 1 Ft ...azaz 100 000 Ft ott el vásárolsz kapsz 500 Ft ot ..
kérdem én mi aza 500 Ft a mai világba ?
miért éri meg ez a tesconak..igy tudja meg ki mit vesz mily en gyakran ? / egy érdekölődö F. /23 /
szerintem a tesco azt hiszi h így az emberek többet vásárolnak ott és nem mennek át másik áruházakba hanem ez által "törzsvásárlók" lesznek..
a vásárlók meg azt hiszik h spórolhatnak így.. de igazából semmi de semmi értelme..
annyira idegesitő be mejek és már kérdezik neked már van club kártyád...akkor azt hazudom van :D
és aza legszebb mikor a pénztárnál is kérné ..legszivesebben azt mondanám nincs és nem is lesz..de valahol tudom neki is kötelesége meg kérdezni ezt :S
A nővéremnek van ilyen kártyája, mert úgy van vele, ha már ott vásárol, akkor gyűlik rá a pont, s ha nem is nagy értékű utalványt, de valami visszajön az ott elköltött pénzből.
Egyébként a barátnőmmel egyszer a tesco pénztárnál álltunk, s mikor sorra kerültünk a nő megkérdezte:
- Club-kártyája van?
- Nem, s köszönöm nem is szeretnék (válaszolta kedvesen a barátnőm)
- (mire a pénztáros) Nem vagyok kíváncsi a véleményére.
Aki ilyen helyen dolgozik, az egy kis jó modort is tanulhatna.
Én nem azt mondom, hogy megéri, de ha már ott vásárolok, akkor miért ne kaphatnék pontot a vásárlásaim után? Végülis ez nekem nem kerül semmibe, aztán egyszer talán csak lesz rajta annyi, amiből kapok egy 400 forintos ticketet, abból meg veszek valamit, amire legalább nem a saját 400 forintomat költöttem. Ennyi. Nyilván nem erre alapozom a vásárlásaimat, de ha már adják, akkor engem nem zavar.
Ugyan ezen az alapon van SuperShop kártyám is, mondjuk az Interspar-ba többet is járok, meg ott 100 forintért jár egy pont, ott hamarabb van annyi, amit le lehet vásárolni. Általában annyi, amiből havonta veszek két doboz cigit :) De külön jó érzéssel tölt el, hogy ezt gyakorlatilag nem én fizettem :D Persze amikor pakolok a kosárba, nem a pontok járnak a fejemben, hanem az, hogy minél kevesebbet kelljen fizetnem a kasszánál, de ettől még örülök neki, amikor beválthatok pár pontocskát. Tudod, ki a kicsit nem becsüli... elven.
Amúgy a Tesco-s club kártyában az tetszik, hogy rögtön adnak is hozzá két társkártyát, mivel én azokat odaadtam anyukámnak meg apukámnak (mindannyian külön külön háztartásban élünk), így ők is vásárolnak, ők is nekem gyűjtik a pontot :) Nekik nem kerül semmibe, nekem meg mégis lesz 1-2 forintom abból, hogy ők költenek arra, amire amúgy is költenének.
Ez az előnye a Tesco-s rendszernek, mert az Interspar-nál sajnos ilyen nincs, sőt, ott egyszer ránk szóltak, amikor anyukámmal vásároltunk, és fizetéskor odaadtam a kártyámat a pénztárosnak, majd utána átadtam anyukámnak, hogy az övénél is tegyék rá a pontot, hogy ezt nem lehet, mert erre csak a saját vásárlásom után lehet pontot tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!