Szerintetek mivel foglakozhat egy prostituált "civilben"? :D
nem kötelező, engem pl. fizetnek szüleim, szóval nem is kell ilyenekben gondolkodnom. :) Nagyon örülök neki hogy nem kell suli mellett dolgoznom, mert sokakkal ellentétben én jó jegyeket akarok nem csak átmenni, de nem ez a lényeg..
A ku.rvál.kodás mindenesetre nem hiszem hogy annyira megterhelő lenne mint pl 4-6-8 órákat ácsorogni egy pénztár mögött. Szóval ja, én megértem, kvra a szex miatt nem lennék, nem azért mert jajj milyen már, de tudom, belém nem sok erkölcs szorult...
Én nem "csaj" vagyok.
Hm jól lepontozták a prostituáltas történetemet, és filmajánlásomat. Pedig csak leírtam egy tényt.
De könnyebb röhögni a napiszar és tsai boszorkányüldözésén, kényelmesen, fotelban hátradőlve, mint használni az agyadat;)
Kétkedő Pörsenés
Te tegnap minden női vonzatú kérdéshez betrollkodtál. Ezt kb. egyet jelenthet-nincs nőd és erre vered a péniszkezdeményed. Sürgősen szerezz valami nőnemű egyént magadnak, vagy harcold ki az iskoládban a menzán az ülőhelyedet, vagy mit tudom én, alkoss valami értékeset.
Csak ne gyereket.
Béke;)
Ma 00: 31-nek:
De, fizikailag is megterhelő egy idő után. Leginkább lelkileg az. Tudod, az a bizonyos tükörbe nézés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!