Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyek azok a játékok, amikre...

Melyek azok a játékok, amikre gyermekként vágytál, de sosem kaptad meg őket?

Figyelt kérdés
2022. máj. 3. 00:19
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy bizonyos Barbie, amit akkoriban rengeteget reklámoztak.

Pedálos beleülős kisautó. (nem tudom, mi a hivatalos megnevezése)

És egy üveggolyós játék, ami az óvodában volt, de sehol nem találtunk olyat, úgyhogy nem volt lehetőség megvenni.

2022. máj. 3. 01:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Sajnos kb mindent megkaptam. Egy emlékezetes balhé volt, amikor nem. Lehettem kb 5 6 éves, és a mammut bevközpontok között lévő utcán sétáltunk és volt egy játékbolt aminek a kirakatában egy mini billiárd asztalt megláttam, bementünk nézelődni. Meg akartam azt kapni, de anya nem vette meg, mert otthon volt egy ugyanilyenünk. A különbség annyi volt, hogy a boltban lévőnek a fogója nem fehér, hanem narancssárga volt. Hú de menő, akartam. Üvöltöttem, és úgy rángatott ki a boltból, mert olyan hisztit csaptam, és kb sírva üvöltöttem. Tele volt az utca, oltári ciki volt, semmit nem tudott velem csinálni. Otthagyott én meg mentem utána lol. Meg is érdemeltem.

Szóval ezen kívül igen, sajnos mindig minden szir szart megkaptam, kb az összes bionicle, rengeteg star wars lego, yugioh meg hkk meg ami menő volt, később bakugan, biztos emlékeznek akik a 2000es években jártak általánosba. Mostanra egy KMK lettem, borzalmas figyelemzavarral, régen depresszióval (azt nyilván nem ez okozta) egyetemet nem tudtam elvégezni, akaraterőm kitartásom nulla, mert soha semmiért nem kellett dolgoznom amíg felnőttem. Fogom az életet managelni, de egészen más lenne minden, ha nem így alakult volna ez. De ezt nyilván nem róhatom fel anyának, 21 évesen szült, egyedül nevelt, meg akart és meg is adott mindent, szóval nem panaszkodom és nincs jogom haragudni. De most hogy ezeket írom sírás kerülget. El is rontottam az éjszakám, köszi kérdező :D. Jó na ez csak vicc volt.

2022. máj. 3. 01:47
 3/9 anonim ***** válasza:
"De ezt nyilván nem róhatom fel anyának, 21 évesen szült, egyedül nevelt, meg akart és meg is adott mindent," az igen, kíváncsi lennék a foglalkozására h miből tudott mindent megvenni
2022. máj. 3. 02:12
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
bokafogó társasjáték, melegbár szimulátor
2022. máj. 3. 02:44
 5/9 anonim ***** válasza:
3 apám rendkívül sikeres vállalkozó volt. Egyébként anya bankban dolgozott.
2022. máj. 3. 02:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Kielégítő választ kaptál a kérdésedre hármas :)? Vagy forrsz még az irigységtől?
2022. máj. 3. 03:02
 7/9 anonim válasza:
Polly Pocket, My Little Pony, eredeti Barbie (csak utánzataim voltak).
2022. máj. 3. 03:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Műanyag indián figurák a búcsúban.

Nem az ára miatt, hanem mert "fiús játék".

Helyette mágneses rajztáblát kaptam, amit utáltam.

Felnőtt fejjel retro csoportból pár száz forintért szereztem párat, de az emléke így is fáj :(

:)

2022. máj. 3. 06:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Kb minden amit a játékboltban láttam, mert szegények voltunk és nem tudtuk megvenni. Azért voltak játékaim a piacról, plüssmacik, Barbie babák. Utólag semmi jelentősége sincs, hogy nem kaptam meg a boltból a legdrágább Barbiet, mert ugyanúgy eljátszottam azzal, amit helyette kaptam. Nem lett tőle rosszabb a gyerekkorom, sőt a kreativitásom is fejlődött, mert néha papírból vágtam ki babákat, vagy hajtogattam valamit stb. Nem feltétlenül attól lesz valaki boldog gyerek, hogy minden drága dolgot megvesznek neki. Persze akkor rosszul esett, ha valamit nagyon szerettem volna és nem tudtak nekem megvenni, de felnőtt fejjel már máshogy látom eztm
2022. máj. 8. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!