Bolond szomszéd. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Albérletben lakom, egyetemre járok. Az alattunk lévő lakásban van egy nő aki egész nap ordít, üvölt, mindenféle hülyeséget és egyszerűen borzasztó. Laknak még vele mások is, nem tudom miért nem csinálnak vele semmit. Hogy lehetne valamit kezdeni vele, kihívni hozzá valakit, bevitetni vagy bármit, mert egyszerűen elviselhetetlen. Ahol valóban lakom ott is van egy szomszéd ahol a bácsi már teljesen magatehetetlen és nem is gondozzák rendesen, de nem hagyják elvinni, mert az ő nyugdíjából érnek. Itt is erről lehet szó.2010. szept. 16. 07:51
11/14 anonim válasza:
Istennek hála, van csendrendelet. Én is hívtam már ki a Rendőrséget, meg némely szomszédoknak rendszeresen szólok éjféltájt, hogy most már szeretnék aludni.
Olyannyira van egyébként, hogy egyes önkormányzatok (pl. az újpesti is) hétvégére szigorúbb szabályokat ír elő, mint a hétköziek.
12/14 anonim válasza:
Ha valakinek agyi baja van, azzal úgyse tudnak mit kezdeni a rendőrök. Amúgy meg a család sem biztos, hogy tudna vele mit csinálni, maximum nyugtatóznák egész nap, de az felügyeletet igényel. Általában kicsit depresszósabbak lesznek akik nyugatót szednek. Hogy intézetbe rakják, arra nem lehet rákényszeríteni a családot. Nekünk is anyám intézetbe lett rakva, viszont nagyon kevés intézet van itthon, ami megfizethető.
13/14 anonim válasza:
Igen visszaállították a csendrendeletet, és még szigorítottak is rajta!Szerencsére...
14/14 A kérdező kommentje:
Ok, panelház, természetes egy kis áthallás. Nekem is van otthon (tényleg otthon kutyám) és senkit nem zavar ha vakkant egyet kettőt, engem se zavarna ha néha veszekednének stb. De nem erről van szó. Arról van szó, hogy elmeháborodott és megállás nélkül ezt csinálja + veri a radiátort. Az orvosira járok, tanulnék egész nap. Az elköltözéssel az a baj, hogy barátnőm apjáé a ház és nem akarom egyedül itt hagyni őt.
2010. szept. 16. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!