Bolond szomszéd. Mit tudok tenni?
Igazából semmit nem tudsz csinálni.
Sok mindent meglehet próbálni,(önko,gyámügy,köjál,rendőrség)de eredményre nem kell számítani.
Elköltözöl!
Nappal mindenki azt csinál a lakásában, amit akar. Éjjel is, csak akkor csöndben. De éjjel kihívhatod a rendőrséget csendháborításért. De az nagyon macerás, úgyhogy visszatérnék a költözéshez.
Hát igen, a kutyásokat szokták mindig b@szogt@tni ha a kutya vakkantani mer. És íme egy ember üvölt és jééééé nem lehet vele csinálni semmit.
Kihívhatod minden nap a rendőrt, akkor sem fog történni semmi, és miért? Mert ember és nem kutya.
Nekem el kellett költöznöm 1 kutyával mert szét szekáltak szomszédok, holott szerencsétlen állat, csak akkor ugatott, ha éppen hazajött valaki. Ez kb. napont 3x fordult elő.
Szerintem nem sokat tudsz tenni, illetve tudnal, de akkor vallalnod kell a kovetkezmenyeket,
mivel ha rendorsegnek szolsz, nem tudod, hogyan fognak erre reagalni,
s mint irod, hogy "zajosak", tehat gondolom eleg agresszivak is!
En inkabb masik alberlet utan neznek, tudom, hogy nem egyszeru, de hidd el, hogy ez az egyetlen megoldas,
mivel az ilyen embereket Te megvaltoztatni nem tudod.
De,újra van csendrendelet!!!!!
Én este 10 útán hívom is a rendőröket A Jimmyt bömböltető szomszédunk miatt.Ők mondták,hogy van újra és nyugodtan telefonáhatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!