Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bolond szomszéd. Mit tudok tenni?

Bolond szomszéd. Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Albérletben lakom, egyetemre járok. Az alattunk lévő lakásban van egy nő aki egész nap ordít, üvölt, mindenféle hülyeséget és egyszerűen borzasztó. Laknak még vele mások is, nem tudom miért nem csinálnak vele semmit. Hogy lehetne valamit kezdeni vele, kihívni hozzá valakit, bevitetni vagy bármit, mert egyszerűen elviselhetetlen. Ahol valóban lakom ott is van egy szomszéd ahol a bácsi már teljesen magatehetetlen és nem is gondozzák rendesen, de nem hagyják elvinni, mert az ő nyugdíjából érnek. Itt is erről lehet szó.
2010. szept. 16. 07:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Igazából semmit nem tudsz csinálni.

Sok mindent meglehet próbálni,(önko,gyámügy,köjál,rendőrség)de eredményre nem kell számítani.

2010. szept. 16. 08:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
keress másik albérletet ;)
2010. szept. 16. 08:14
 3/14 anonim ***** válasza:
74%
Közös képviselővel beszélj. Esetleg ha másokat is zavar, akik abban a házban laknak, akkor fogjatok össze, hátha tudtok tenni valamit, pl. szólni a családjának, hogy csináljanak vele valamit stb.
2010. szept. 16. 08:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Elköltözöl!

Nappal mindenki azt csinál a lakásában, amit akar. Éjjel is, csak akkor csöndben. De éjjel kihívhatod a rendőrséget csendháborításért. De az nagyon macerás, úgyhogy visszatérnék a költözéshez.

2010. szept. 16. 09:04
 5/14 anonim ***** válasza:
65%
Esetleg a lakbérből lehetne kedvezményt kérni erre hivatkozva?
2010. szept. 16. 09:21
 6/14 anonim ***** válasza:
38%

Hát igen, a kutyásokat szokták mindig b@szogt@tni ha a kutya vakkantani mer. És íme egy ember üvölt és jééééé nem lehet vele csinálni semmit.

Kihívhatod minden nap a rendőrt, akkor sem fog történni semmi, és miért? Mert ember és nem kutya.

Nekem el kellett költöznöm 1 kutyával mert szét szekáltak szomszédok, holott szerencsétlen állat, csak akkor ugatott, ha éppen hazajött valaki. Ez kb. napont 3x fordult elő.

2010. szept. 16. 10:53
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sokat tudsz tenni, illetve tudnal, de akkor vallalnod kell a kovetkezmenyeket,

mivel ha rendorsegnek szolsz, nem tudod, hogyan fognak erre reagalni,

s mint irod, hogy "zajosak", tehat gondolom eleg agresszivak is!

En inkabb masik alberlet utan neznek, tudom, hogy nem egyszeru, de hidd el, hogy ez az egyetlen megoldas,

mivel az ilyen embereket Te megvaltoztatni nem tudod.

2010. szept. 16. 11:10
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Két nagy (!) hangfal. És betartod a csendrendeletet. Csak 6:00-tól 22:00-ig dübörög a techno, lehetőleg pontos kezdéssel és befejezéssel. (Nem kell a lakásban maradnod elmehetsz sétálni, stb. Ha a hangerő elég nagy, tud magára vigyázni.)
2010. szept. 16. 11:25
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
nincs csendrendelet
2010. szept. 16. 11:31
 10/14 anonim ***** válasza:
25%

De,újra van csendrendelet!!!!!

Én este 10 útán hívom is a rendőröket A Jimmyt bömböltető szomszédunk miatt.Ők mondták,hogy van újra és nyugodtan telefonáhatok...

2010. szept. 16. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!