Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek más sem vezetné...

Szerintetek más sem vezetné be most a gázfűtést?

Figyelt kérdés
Anyu eddig akarta de most hogy jött a háború azt mondja hogy Putyin elveheti a gázt és nem akarja bevezetni csak a fafűtésnél maradni. Hogy létezhet hogy a háború megváltoztatja a gondolkodást. Engem nem tudná megváltoztatni ha nálunk volna sem. Azért mert a világ más mi nem szabad mások legyünk mint amilyenek most vagyunk. Meg azt is mondja hogy emelik a gázt. De Nagyváradon egyre többen kottetik be. Ha úgy volna ahogy anyu mondja akkor más is csak épeszű meg gondolkozik és nem gazfűtene.

2022. ápr. 8. 07:10
 1/5 Morzsi007 ***** válasza:

Nem csak onnan kapjuk a gázt, ha esetleg “elzárják”.

Az a legkevesebb, hogy a lakosság nem kapna gáz. A gyárakban, iskolákban, intézményekben többnyire ezt használják. Minden megdrágulna. Kenyértől kezdve minden.

2022. ápr. 8. 08:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Áttérni nem érdemes.

Ha pluszban bekötik, akkor ESETLEG... de lehet, hogy nem jön be az ára, drágulni fog a gáz.

2022. ápr. 8. 10:43
 3/5 A kérdező kommentje:
A 69 évesek természete tényleg megváltozik mikor háború van? Nem értem anyu miért nem akarja mióta Putyin háborúzik. Inkább elcserélte a házat egy panellakás sál ha nem bírna a fával meg nem tudná mozogni. És a távfűtés mivel olcsóbb egy 2 szobásban meg udvara se lenne ahová kimenne. Meg azt mondta túl bonyolult a gázkazán. Háború előtt miért nem volt bonyolult anyunak? Tudom hogy januárban még azt mondta hogy tavasszal hívja a mérnököt hogy mérjék fel hogy kéne tenni. Mert nálunk központi fafűtést sincs hanem ahány helyiség annyi cserépkályha és olyanok hogy főzni lehet a plattjukon. Ez Nagyváradon van. Tavaly év elején attól félt anyu hogy felrobban a ház, év végén már hajlott volna, a háború óta megint nem akarja. Én ha 10 világháborút mehetnek se tudna megváltozni a gondolkodásom. Az öregek tényleg nem rendesek hanem ahogy a szél mozog arra fújnak?
2022. ápr. 8. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg felmérik a körülményeket és gondolkodnak?

Ez a két lehetőség van.

Vagy te vagy okosabb a 15 éveddel az édesanyádnál - vagy esetleg ő okosabb nálad.

2022. ápr. 8. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
69 eves anyunak 15 eves lanya? Az kemeny.
2022. ápr. 8. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!