Mi az a pudlizás?
Figyelt kérdés
Furry fandomban használt kifejezés, mit jelent?2022. ápr. 7. 11:19
1/5 anonim válasza:
Szerintem ugyanazt jelentheti, mint a pitizés.
2/5 anonim válasza:
Kb. annyi, hogy szándékos partial fursuiting, vagyis aki pudlizik, szeretné, hogy látszódjon az emberi része is.
Remélem tudtam segíteni :D
3/5 anonim válasza:
#2 edesf.szom ilyenkor jovok ra, hogy hany unatkozo, jo dolgaban mar azt se tudja milyen 'fetist' kitalalo idiota letezik a vilagon.
4/5 anonim válasza:
Nem feltétlen szeretné, hogy látszódjon a bőre, csak pl. egy fejhez meg mancsokhoz rövid ujjú pólót vesz, mert lusta felvenni hosszú ujjút, vagy mert úgy nagyon melege lenne.
Főleg amikor valakin csak fej van meg mancsok és ehhez rövid ujjú / ujjatlan pólót meg rövidnadrágot visel, akkor pont úgy néz ki, mint egy oly jellegzetesen idéltenül megnyírt pudli. Gondolom innen a név.
Nem hiszem, hogy nagyon fétis lenne, ez inkább a suitolás szandál+zoknija (vagy valami, amit lenéznek az önjelölt stylistok, nem értek hozzá).
5/5 anonim válasza:
#4 onmagaban az egesz furry-temara ertettem, hogy mennyi unatkozo idiota van aki mar azt se tudja milyen cimket aggasson magara es milyen sub-sub-niche alapjan hatarozza meg onmagat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!