Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Másokat szokott zavarni hogy...

Másokat szokott zavarni hogy néhányan itt becenevezgetik másokat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra hogy aranymbögyörőm, musuckám, kiscsillag. Egyszer szóváltásba kerültem egy válaszolóval, és musuckámnak nevezett hát annyira kellemetlen főleg így ismeretlenül is...Azt még értem hogy néha butább kérdéseket kérdeznek és emiatt hívják így, de néha oktalanul is látom ezeket és kíváncsi vagyok hogy csak engem zavarnak ezek a nevek? Ti milyenekkel találkozatok?

2022. márc. 28. 19:19
 1/7 A kérdező kommentje:
musuckámnak - mucuskám akart lenni, elírást.
2022. márc. 28. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Miért zavarna nunuska?
2022. márc. 28. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lassan nincs olyan kérdés, ahol minimum 1 válasz ne generálna vitát, vagy szólna le valakit, akár az adott kérdezőt, akár egy válaszolót. Nyilván egy kép és név nélküli anonim oldalon könnyű magasabbrendűnek éreznie magát az embernek, lealacsonyítóan becézgetni és írkálni a másik félnek. Én megmondom őszintén, leszarom ki mit csinál, nem folyok bele vitába. Párszor szájaltak vissza, írtam, hogy privátban folytassuk, ne más kérdését csesszük szét. Egy üzit sem kaptam, privátban nem megy nekik, csak nyilvánosan, ahol magasabbrendűnek érezhetik magukat, hogy mások előtt aláznak. Ne foglalkozz velük, legyen neked több eszed.
2022. márc. 28. 20:01
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Pajtikám, engem nem zavar.
2022. márc. 28. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
52%
Főleg egy frusztrált “nő” csinálja ezt itt, aki olyan alpári hogy rosszul vagyok tőle… magas intelligencia jele…
2022. márc. 28. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Engem nem a becézés zavar, hanem az, hogy egyre jobban szétcsesződik az oldal. A hasznos, normális válaszok le vannak a pontozva, vagy törlik a modik, a hülye, értelmetlen, troll válaszok/kérdések meg maradnak.
2022. márc. 28. 22:57
 7/7 Andizsuzsi ***** válasza:
Engem azért nem zavar, mert ez általában azt jelzni, hogy a vitapartner kifogyott az érvekből (vagy eleve nem is volt neki), és személyeskedéssel próbál fölénybe kerülni. Számomra szánalmas az ilyen.
2022. márc. 29. 10:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!