Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A skandináv emberek milyen...

A skandináv emberek milyen véleménnyel vannak rólunk magyarokról?

Figyelt kérdés

2022. márc. 24. 07:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos amit az ottani média propagandája nyomat. És abból indulnak ki. És ami igaz az igaz Magyarországnak, az elmúlt 12 évben igen, csak rossz hírük van. És ennek legfőbb oka az a politikai mentalitás ami Magyarországon megy. És sajnos az átlag külföldiek, a politikai mentalitás alapján ítélik meg az egész közöséget. És a közöségen belül az egyéneket is. Attól te még lehetsz jó ember, és lehetsz jóságos. De akkor is, a leg több külföldön élő átlag állampolgár, abból fog ki indulni amit a médiában el mondanak nekik.
2022. ápr. 23. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

engem egy norvég refugee-ként említett, de szerintem csak fogalomzavarban volt, elmagyaráztam neki hogy a foreginer meg a refugee qrvára nem ugyan az :D de norvégia is tele van külföldivel, ha nem litvánokkal vagy lengyelekkel van tele a hely éppen, akkor svédekkel vagy németekkel. De volt hogy azért szidták a svédeket a norvégok mert hogy a boltban készpénzzel fizetnek kártya helyett, az milyen már, meg a németeket azért mert németből hozzák a kaját úgy mennek norvégiába, mert ott minden drága :D

Én amúgy azt látom, hogy egyáltalán nem néznek ki itt engem, bárhova megyek, bárkivel találkozok, nem beszélem a norvégot csak az angolt, de erőfeszítés nélkül átvált még a nyugdíjas is angolra, és elmondja szivesen amit tudni akarsz. Magyar rendszámos autóval járok itt, senki nem volt még direkt bunkó velem az utakon, és a járókelők sem bámulnak meg. Ellenben Németországban qrvára éreztem hogy én csak egy auslander vagyok, és többször is szóvá tették, hogy mi az hogy én németországban nem beszélem a német nyelvet... És ha tudtak is angolul, akkor is németül válaszoltak csomószor.

Szerintem akik azt érzik, hogy nem kedvelik, az valami hülye társaságba keveredett, vagy taknyos kölkök közé akiknek fingjuk sincs még az életről... én azt látom, hogy a norvégok túl boldog emberek ahhoz, hogy utálkozzanak, és ez a közösség rám is kihatással van, magyarban meg úgy minden felé egy idegbeteg voltam az utakon, de itt én vagyok az aki nyugdíjasként vezet az utakon, mert ezt váltja ki belőlem.

2022. máj. 27. 21:00
 13/14 anonim ***** válasza:
9%

Szomorú, hogy 2020re a demokrácia milyenségének egyik mérőeszköze lett az, hogy ki/melyik ország fogadja el jobban a gyűlöleten alapuló LMBTQ+ uszítást.

Magyarország meg földrajzilag még mindig Közép-Európa.

2022. jún. 15. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

2022*

Na, az elírásért is lehet lepontontizni.

2022. jún. 15. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!