Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez milyen cukorka lehet?

Ez milyen cukorka lehet?

Figyelt kérdés

Egyszer még évekkel ezelőtt voltak a Lidl-ben vagy a Penny-ben voltak ilyen külföldi hetek (pl. olasz hetek meg ilyenek), amikor mindig lehetett kapni olyan ételeket, hozzávalókat, édességeket amik az adott országban jellemzőek, de nálunk nem lehet megtalálni minden sarki kisboltban.

Szóval a lényeg, hogy anyám vett vmilyen cukrot akkoriban, mikor talán skandináv hetek voltak (nem emlékszem pontosan mi, de 90% h valami skandináv ország).

Ez egy béka alakú kemény cukor volt, mindegyiknek fekete volt az alja, a teteje meg mindig más színű. Volt benne valamilyen keserű por is, de a kemény cukor része ezzel szemben meg finom édes.

Próbáltam már mindenféleképpen rákeresni de nem találtam meg mi lehet ez:/

2021. nov. 3. 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:

Innen esetleg valamelyik?...

[link]

(a bővebb kínálat: [link] )

2021. nov. 3. 15:58
 2/7 anonim válasza:
Szerintem nem svéd az biztos mert rendszeresen járok ki és sosem láttam ilyet. Fekete cukor van amo felfelé színes, kék zöld sárga mittudomen de az nem béka 😂
2021. nov. 3. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

1es: talán ahhoz a zöld fekete csomagolású béjás cucchoz hasonlíthat de sajnos nem tudom h úgy nézett e ki a csomagolása (úgy rémlik h nem, de a leírása stimmel valamennyire)

Majd kipróbálom hátha azaz:D

2021. nov. 3. 22:02
 4/7 anonim válasza:
Szerintem ez lehetett: [link]
2021. nov. 4. 06:26
 5/7 A kérdező kommentje:

utolsó!

igen ez volt az*-*

hogy találom meg?*-*

2021. nov. 4. 17:31
 6/7 A kérdező kommentje:
hol?*
2021. nov. 4. 17:31
 7/7 anonim válasza:
4. vagyok, én Finnországban élek, és itt állandóan van a Lidl-ben. Crazy Toads néven is fut, de ugyanaz a termék. [link]
2021. nov. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!