Ez milyen cukorka lehet?
Egyszer még évekkel ezelőtt voltak a Lidl-ben vagy a Penny-ben voltak ilyen külföldi hetek (pl. olasz hetek meg ilyenek), amikor mindig lehetett kapni olyan ételeket, hozzávalókat, édességeket amik az adott országban jellemzőek, de nálunk nem lehet megtalálni minden sarki kisboltban.
Szóval a lényeg, hogy anyám vett vmilyen cukrot akkoriban, mikor talán skandináv hetek voltak (nem emlékszem pontosan mi, de 90% h valami skandináv ország).
Ez egy béka alakú kemény cukor volt, mindegyiknek fekete volt az alja, a teteje meg mindig más színű. Volt benne valamilyen keserű por is, de a kemény cukor része ezzel szemben meg finom édes.
Próbáltam már mindenféleképpen rákeresni de nem találtam meg mi lehet ez:/
Köszönöm a válaszokat:)
1es: talán ahhoz a zöld fekete csomagolású béjás cucchoz hasonlíthat de sajnos nem tudom h úgy nézett e ki a csomagolása (úgy rémlik h nem, de a leírása stimmel valamennyire)
Majd kipróbálom hátha azaz:D
utolsó!
igen ez volt az*-*
hogy találom meg?*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!