MIÉÉÉEEEEEERT? Kérdésed tul rovid, magyarazatod hosszu
Engem sem a ragozás sem a rágózás nem zavar, ellenben az orrtórás undorító, a köpködést meg tróger dolognak tartom.
A rágózásról bővebben... még hasznos is, hiszen ha iskolában/egyetemen/munkahelyen kajálunk, akkor előfordulhat, hogy igen bűzös marad a leheletünk, ellenben ezt rágózással ki lehet küszöbölni, szóval pont, hogy hasznos. Sőt nem tudom, miért tiltják az iskolákban órán a rágózást, hiszen köztudott, hogy a rágás ébren, éberen tartja az embert, én speciel mindig rágóztam hosszas egyetemi előadások közben, így sikerült elkerülnöm az elalvást.
Bővebben a ragozásról... nem undorító dolog, igaz a külföldieknek nehezebb megtanulni ezáltal a nyelvünket, illetve nekünk is olyan idegennyelvet, ami ragozó nyelv... de azért mégiscsak szebb s változatosabb a magyar, mint az angol, nemdebár?
nézd meg ezt a reklámot, érdekes mit gondolnak egy ikerpárról ahol az egyik rágózik a másik nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!