Miért divat itt a kérdezőt kétségbe vonni, támadni illetve feszültséget kelteni vagy félrevezetni?
Ahogy észrevettem, még csak azt sem lehet mondani, hogy egy irányba menne, hanem a lényeg maga a konfliktus, feszültség, támadás.
Akár úgy, hogy a kérdezőt kapásból kétségbe vonni (pl. én nem láttam ilyen kérdést, linkelnél, amikor nagyon sok van).
Akár a végzettségét, lehetőségeit leszólni teljesen, azt éreztetni, hogy semmire sem jó vagy nagyon kevés, kivéve ha IT.
Vagy a másik véglet, ha megkérdez valamit, akkor ellenpéldákkal jönni, hogy ez nem így van, mert egy ismerősöm éppen ilyet csinál, pont olyan kondíciókkal, végzettséggel, stb... mint te kérdezed.
Közben talán gőze sincs róla annak aki ezt írja, csak rávágja.
Vagy félinformációkat leírni, miután pedig valaki rákérdez, mert érdekesnek tűnik, akkor őt támadni, hogy kötekedik vagy képtelen felfogni, hát most írta le.
Stb...
Lehetne még sorolni, de ahogy én látom itt nem a panaszkodás vagy a nagyzolás a lényeg, stb... hanem a legfontosabb a félrevezetés, vita, konfliktus, bántás, lealázás, stb...
Kivéve valamennyire az IT-s állások. Na az sem teljesen.
Karrier, fizetés, munka témában írtam ki ezt a kérdést csak valamiért a honlap áthelyezte más kategóriába.
Gondolom az első válaszolók még ott látták.
Viszont totál nem arra válaszoltatok amit kérdeztem.
Én arra kérdeztem rá, hogy a VÁLASZOLÓK miért ilyenek, miért az a fontos, hogy kétségbe vonni, félrevezetni vagy vitát generálni.
Ti meg a KÉRDEZŐKET, vagy a kérdéseket írtátok.
Totál másra válaszoltatok.
Akik már úgy válaszoltak, hogy nem a karrier, fizetés, állás a téma, az nem tudom mennyire releváns, mert nem olyan sok kategóriát szoktam olvasni.
Nem KÉRDEZŐ, az emberek a kérdésedre válaszoltak, csak nem sikerült értelmezned. Segítek.
Azért válaszolnak ilyen stílusba a VÁLASZOLÓK, mert maga a kérdés kamu kérdés, vagy trollkodnak vagy éppen olyan stílusba írja ki a KÉRDEZŐ a kérdését, hogy az nem tetszik az embereknek.
Nekem tökéletesen sikerült értelmeznem és lehet, hogy neked is meg a többi hasonlóan reagálónak is.
Csak jobb visszájára fordítva támadni. Gondolom ti is azok vagytok akikről a kérdés szól. Sajnos.
Én arra kérdeztem rá amikor normális kérdésekre írnak sokan ilyen válaszokat, hogy mire jó ez.
Nem azt amikor a kérdés olyan.
És a kérdés stílusa is teljesen rendben van. Szemben a válaszokkal.
Sokszor marhaságokat kérdeznek, vagy ordítóan kamu témát nyitnak.
Vagy be van nyomva és összevissza firkál értelmetlenségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!