Melyik történelmi korszakban/kultúrában élnél szívesen?
Figyelt kérdés
Miért?2022. febr. 24. 07:44
1/8 MDaniel98 válasza:
Engem személy szerint az ókori Róma érdekelne, bár abban nem vagyok biztos, hogy szeretnék-e ott élni.
2/8 anonim válasza:
Nagyon sokban élnék, nyilván. Csak nem azért, hogy 1 nap után valami fas*ságért megöljenek. :D
Szóval ehhez kell egy jó rang, család ilyesmi. Úgy talán mind élvezhető, vagy legalább érdekes.
Én elsőnek a magyar történelmet nézném vissza. Korban meddig felismerhető a magyar nyelv, hogy alakultunk a vándorlás során, honfoglalás, háborúk stb.
Igazából az 1800-as 1900-as évek már nem annyira érdekelnek, de minden ami előtte volt igen.
4/8 anonim válasza:
Ókori Rómában, 8-9. századi Skandináviában, 16. században spanyol konkvisztádorként, Anglia ipari forradalomban gazdag fehérként, '80 Amerika gazdag fehérként, Náci Németország
5/8 anonim válasza:
Ha lehetne ugyanúgy pár napra menni, mint ahogy városnézésre elutazik az ember, és aztán jönni haza, akkor szívesen megnézném Krétán a minoszi kultúra virágzását, a macskakultuszt a fáraó-kori Egyiptomban, a gazdag és hatalmas perzsa birodalom központját, meg a kopt kereszténység fénykorát Etiópiában.
6/8 NTBS válasza:
I. Lajos vagy Mátyás korabeli Magyarország.
7/8 Senior Séf válasza:
"I. Lajos vagy Mátyás korabeli Magyarország."???
Engem ott megölne az ideg, ha látnám a nemesség széthúzását.
8/8 anonim válasza:
A régi görögöknél, de nem állandóan, aztán vissza szeretnék jönni ide.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!