Melyik a jobb? Ha pénzed van, vagy ha barátaid?
Pénzem.
De kettő az egyben jobb.
Nincs két véglet pénzzel is lehetnek barátaim,és barátokkal is lehet pénzem.
De a pénz jobb.Szórakoztat és nem árul el,bármit megtehetsz stb.
Ha barátaim vannak.
A szüleim baráti körének gyakorlatilag úgy lett háza mindenkinek, hogy összefogtak és szépen lassan mindet felépítették. Az egyik ehhez értett, a másik ahhoz, lényegesen olcsóbb és jobb lett, mintha szakik csinálták volna.
Az meg a másik, hogy olyan már volt, hogy pénzem nem volt és két hónapig konkrétan vajas kenyeret ettem, néha egy kis vöröshagymával, mert az olcsó, de azt el sem tudom képzelni, hogy milyen lenne a barátaim nélkül...
Barátaid.
A pénz nem áll kiérted, nem vigasztal meg, nem gondol rád.
+ a pénz hamarabb elfogy mint az igazi barátok.
Barátaim. A pénz nagyon fontos, de az a helyzet, hogy volt már, hogy eléggé eltávolodtam a barátaimtól, de akkor lett jó munkám, jó fizetésem és hiába tudtam szép ruhákat venni, menő helyeken vacsorázni, nagyon magányos voltam. Viszont volt olyan egyetemista koromban, hogy a szüleim anyagi válságban voltak, engem mindenhonnan kirúgtak, alig volt pénzem, de mikor barátokkal sátoroztunk vagy csak beültünk valahova (még ha nem is volt pénzem italra ), az felülmúlhatatlan volt.
26L
Barátok
Hogy pénzem nincs, azt már megszoktam, soha nem is voltam pénzéhes ember, de barátok nélkül megőrülnék...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!