Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Ha pénzed van,...

Melyik a jobb? Ha pénzed van, vagy ha barátaid?

Figyelt kérdés
Csak ez a 2 véglet van. Csak egy feltevés. Melyik mellett döntenél?
2010. szept. 11. 15:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
53%

Pénzem.

De kettő az egyben jobb.

Nincs két véglet pénzzel is lehetnek barátaim,és barátokkal is lehet pénzem.

De a pénz jobb.Szórakoztat és nem árul el,bármit megtehetsz stb.

2010. szept. 11. 15:40
 2/25 anonim ***** válasza:
A barátok mellett. Ha az embert nem szereti senki, akkor minek él?
 3/25 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nincs ez a 2 véglet. De most csak ezek közül lehet választani.
 4/25 anonim ***** válasza:

Ha barátaim vannak.

A szüleim baráti körének gyakorlatilag úgy lett háza mindenkinek, hogy összefogtak és szépen lassan mindet felépítették. Az egyik ehhez értett, a másik ahhoz, lényegesen olcsóbb és jobb lett, mintha szakik csinálták volna.

Az meg a másik, hogy olyan már volt, hogy pénzem nem volt és két hónapig konkrétan vajas kenyeret ettem, néha egy kis vöröshagymával, mert az olcsó, de azt el sem tudom képzelni, hogy milyen lenne a barátaim nélkül...

2010. szept. 11. 15:41
 5/25 anonim ***** válasza:

Barátaid.

A pénz nem áll kiérted, nem vigasztal meg, nem gondol rád.

+ a pénz hamarabb elfogy mint az igazi barátok.

2010. szept. 11. 15:44
 6/25 anonim ***** válasza:

Barátaim. A pénz nagyon fontos, de az a helyzet, hogy volt már, hogy eléggé eltávolodtam a barátaimtól, de akkor lett jó munkám, jó fizetésem és hiába tudtam szép ruhákat venni, menő helyeken vacsorázni, nagyon magányos voltam. Viszont volt olyan egyetemista koromban, hogy a szüleim anyagi válságban voltak, engem mindenhonnan kirúgtak, alig volt pénzem, de mikor barátokkal sátoroztunk vagy csak beültünk valahova (még ha nem is volt pénzem italra ), az felülmúlhatatlan volt.

26L

2010. szept. 11. 15:44
 7/25 anonim ***** válasza:
Másodiknál a pont! Pontosan ezt akartam írni... Egyébként pénzzel csak oylanbarátokat lehet szerezni, akik kis s*eggnyalók... Ha egyszerű ember lennél pénz nélkül, magasról leszarnának. De ha a barátokat választod a pénz helyett, akkor ők kitartanak melletted jóban rosszban (persze cska az igaziak).
2010. szept. 11. 15:47
 8/25 anonim válasza:
Nekem általában akad mindkettőből amennyi kell, de már egy éve munkanélküli vagyok, és elég nehéz volt megszoknom, h engem hívnak meg kávéra, és nekem fizetik a bulikat, nem én vagyok az aki meghívja a barátait. Összességében szerintem ha tényleg igazi barátai vannak az embernek az többet ér minden pénznél. Amire kell úgyis lesz pénzed :)
2010. szept. 11. 15:47
 9/25 anonim ***** válasza:

Barátok

Hogy pénzem nincs, azt már megszoktam, soha nem is voltam pénzéhes ember, de barátok nélkül megőrülnék...

20/L

2010. szept. 11. 15:49
 10/25 anonim ***** válasza:
Tehát ha a kettő kizárná egymást akkor a barátok, mivel akkor a pénz értéktelen lenne, viszont a kettő egyben a legjobb.
2010. szept. 11. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!