A cukrászok-szakácsok kövérek?
Figyelt kérdés
Mindenki ezt mondja, hogy ne menjek se cukrásznak, se szakácsnak, mert kövérek...stb.
Tényleg azok?
2010. szept. 9. 17:01
1/10 anonim válasza:
Igen, mind. És magas fehér sapkát hordanak a nap huszonnégy órájában.
2/10 anonim válasza:
El sem hiszem, hogy erről nem tudsz önálló vélemény alkotni... mert minden szakácscukrász, akit életedben láttál, kövér volt?
3/10 anonim válasza:
En tobb normalis testalkatu szakacsot ismerek, mint koveret. A koverek is inkabb az idosebbek kozul kerulnek ki, de a kor elorehaladtaval nem csak a szakacsok hizhatnak meg, hanem barki.
4/10 anonim válasza:
Ismerek egy cukrászt, zörögnek a csontjai.
5/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy olyat, aki ebben a szakmában dolgozik már évek óta, és rendszeresen, olyat nem ismerek.
2010. szept. 9. 17:39
6/10 anonim válasza:
A fiam szakács.187 cm magas,85 kg.Tökéletes alakja van.
7/10 anonim válasza:
Ja bocs! l3 éve szakács.Magyaros konyha.
8/10 anonim válasza:
Bátyám 30 éves, jó pár éve szakács...olyan vékony, hogy rossz volt ránézni, de elkezdett gyúrni...és áhh :) Szóval mindennek mondható, csak kövérnek nem :)
9/10 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy a sok kóstolgatástól lenne kövér, akkor rosszul gondolod. Ott a konyhán úgy eltelik az ember a szagokkal, hogy nem érzi magát éhesnek. (tehát ez a munka nem féktelen zabálásról szól a teljes munkaidő alatt)
Ráadásul fizikai munka, nem kifejezetten a hizlaló kategória. Szerintem egy irodista könnyeben elhízik, mint egy szakács vagy cukrász.
10/10 anonim válasza:
én szakácsnak tanulók és kövér vagyok
és a munkatársaim is nem vagyok egyedül legalább:D
never alone:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!