Van értelme ennyi órának?
Nekem csak 27 órám van középiskolában, de általánosban 35-36 órám is megvolt.
Nem értem, mi értelme van ennyi órának egy napon ?! Teljesen felesleges, a gyerek elfárad napközben, nekem már 7. óra után nincs türelem, sem kedvem. Hát akkor milyen jó lehet 11 órát kibírni... Nem beszélve arról, hogy későn érsz haza, holnap sok órád lesz, sokat kell készülni abból a kevés idődből. Pihenni meg nemigen tufsz, pedig tényleg kellene, mert ez nagyon megterhelő.
Nagy hülye volt, aki ezt engedélyezte.
Köszönöm a kérdéseket, és bocsánat, hogy eddig nem írtam, de (most figyeljetek! :) ÓRÁIM voltak! BP-en, a Jaschik álmosba járok. (verjetek meg, ha ezt így nem szabad kiírni) Igazából sosem voltam jóban az iskolával, vagy ha úgy vesszük az ilyen intézetekkel, oviban, általánosban vertek, középsuli meg elveszi az életkedvem, úgyhogy ha most kérdezik/mondják, hogy EGYETEM, akkor csak röhögök és azt mondom, "hagyjál" de lehet, hogy megváltozik a hozzáállásom. Ha most kéne mennem, inkább melót keresnék.
Visszatérve a lényegre, ANNYIRA fáj a szívem, ha olyanokat olvasok, hogy "már hetedik óra után kivagyok" Ha engem elengednek hetedik óra után már olyan boldog vagyok, hogy ihajja! A legrosszabb, hogy a tanárok egyáltalán nem mutatják még azt az alap tiszteletet sem, amit egy embernek meg kéne adni. Istenem, ha bent tartanak, legalább kezeljenek emberként, mert én általában úgy mentem oda hozzájuk, hogy normálisan viselkedjek. Mostmár csak ellenségként tudok tekinteni rájuk... Najó, elég a lelkifröccsből! :)
Bocsánat :) A VÁLASZOKAT köszönöm! :D
Amúgy kérvényezném én, meg még sokan, hogy legyenek NORMÁLISAN elosztva az órák, de sajnos az asshole igazgatónak csak az számít, hogy lealázzunk egy másik sulit, igen a Kisképzőt. Mekkora titkot fecsegtem el, óóó alkotóm! :P Mindenesetre próbálok pozitív maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!