Van értelme ennyi órának?
40 óra? Az tényleg elég sok. De igazából ilyen lesz később is. Szóval egyetemen is majd le fogsz fáradni rendesen, legalább az pozitívum, hogy már edzettebb leszel.
Amúgy miből van neked ilyen sok órád? Nekünk max. 35 óránk volt sima gimiben (8 osztályos).
Egyébként tényleg hülyeségnek hangzik ez a sok óra, e mellett már sportolni sem lehet...
Nekem csak 30 órám van hetente és sosincs 8. órám... Durva ilyenekről olvasni... De igaza van az előttem szólónak, az egyetem meg se fog kottyanni... :)
de ha már nagyon nem bírod válts sulit
Én is tizedikes vagyok, de nekünk egy héten mindössze 32 óránk van. Már örülök hogy nem művészeti suliba jelentkeztem :)
(megjegyzem én már akkor kivagyok ha 7 óra van)
15/f
Igaz, nekünk csak a szakmai tárgyaink tartottak olyan sokáig, illetve szakmai napon először hét, később tíz óránk volt, de háromórás szakaszokra bontva, szünet nélkül. Magyarul: három óra egybe, aztán negyedóra szünet, vagy tíz perc, művésztanártól függően. Szerintem ezt meg lehetne beszélni, és akkor hamarabb érnétek haza, lenne időtök kicsit élni is. Nekünk a legdurvább napunk így festett:
2 művészettörténet, 8 rajz, 2 betűrajz; s mindez hétfőn. Agyonterhelés netovábbja. Viszont nekünk még volt három "felesleges" óralopásunk, amit az iskola lopott el tőlünk, nevezetesen két hittan és egy istentisztelet minden héten. (amikor felekezeti iskola és művészeti iskola egybeolvad)
Viszont az nagyon rossz, hogy tanulós tárgyakat tesznek be utolsó órákra. Oda már csak tesi meg osztályfőnöki való. A többi osztálynak is ilyen a tanmenete? Nem tudom, talán lehetne kérvényezni, hogy csak művészeti napokon legyen nyolcnál több órátok. Amúgy melyik városba jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!