Szeretném megszerezni az 1948 ban forgatott " Talpalatnyi
föld " című filmet valamilyen formában. Ki a legjobb
filmkeresésben?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne számomra,édesanyám játszott benne,aki már elhunyt,csememőt alakított. Aki tud érdemben segíteni,annak kovácsolok valamit!
2008. dec. 14. 22:27
1/9 anonim válasza:
Próbáld meg külömböző bevásárló központokban megnézni hátha megvan dvd-n,ugyanis a Tesco,Cora,Auchan-ban rengeteg régi Magyar filmet láttam dvd-n. De Van a Media Markt-ban és ehez hasonló helyeken is ahol még körül lehet nézni. Esetleg ott a google és ott is körül nézhetsz hátha megtudod rendelni valahonnan.
2008. dec. 14. 23:15
2/9 anonim válasza:
Elég sokáig kerestem a filmet, valamilyen letölthető formátumban, de eddig nem sok sikerrel. Viszont találtam egy olyan oldalt, amelyen fent vannak a régi magyar filmek ismertetői, és ezeket meg is lehet tekinteni úgynevezett NAVA-pontokban. /általában könyvtárak, iskolák/
Megpróbálom ezen kívül is megszerezni a filmet, felkeltette az érdeklődésemet :)
2008. dec. 15. 00:17
3/9 anonim válasza:
Lehet, hogy hülyeség de épp ma este néztem a Heti hetest. Írhatnál egy levelet Farkasházy Tivadarnak, ő szokott mindent kinyomozni stb. hátha segítene neked.
Már látom is magam előtt ahogy a műsorba beolvassa a leveledet :)) Szerintem egy próbát megér.
2008. dec. 15. 01:11
4/9 anonim válasza:
Amit most leírok az nem ide tartozik és előre is bocsánat érte,csak egy tapasztalatomat osztom meg. Én is kerestem egy filmet kb két hónapja. Egy amerikai film,de a címét nem írom le,mert nem ide illő. Egyszer leadták már a tv-ben is és akkor tetszet meg. Elhatároztam,hogy megveszem dvd-n. Tudtam,hogy létezik ez a film dvd-n mert láttam,hogy van,de amikor éppen kerestem sehol nem volt. Na de a lényeg,hogy amikor meguntam a keresést odamentem az eladóhoz és megkérdeztem,hogy ami filmet keresek azt meg e lehet rendelni. Az volt a válasza,hogy a keresett filmet még nem adták ki Magyarországon. Szó szerint a szemembe hazudott az eladó. Rá is hagytam. Ennyit a segítőkészségről és egyes emberek hozzáállásáról. Azután bementem a dvd kölcsönzőbe és ott meg megvolt de eladták mert nem vitte senki kölcsönözni. Hát így jártam
2008. dec. 15. 01:25
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,továbbra is nézem ezt a kérdést,ha valakinek sikerül a nyomára bukkanni,kérem írja meg.
Csak vhs-n van meg . Oldalt van katalóguslista, de lehet egyszerűbb, ha felhívod őket.
Üdv.
2008. dec. 15. 12:08
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm, de sajnos csak tankönyvekkel foglalkoznak...
2008. dec. 22. 22:06
8/9 anonim válasza:
Szia! Van még egy ötletem. Ismered a Szabad Föld című hetilapot? Na abban van egy rovat, hogy ha valaki nagyon keres valamit, amit égen földön nem talál, annak kinyomozzák, címmel elérhetőséggel. Nagypapám így talált meg egy nagyon ritka alkatrészt. Most nincs itthon újságom, de ha veszel egyet megtalálod benne a rovatot.
2008. dec. 28. 20:24
9/9 anonim válasza:
Szia! 3. válaszoló vagyok, és úgy néz ki, meg lesz a film. Ha gondolod írj egy emailt, és valahogyan eljuttatom :) Üdv
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!