Az e-könyvek, internetes olvasnivalók, ismeret- és adatbázisok elterjedését követően, az utóbbi 5-10 évben gyarapítottad vagy csökkentetted a könyveid számát?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 13:11
A kérdező szavazást indított:
Jelentősen gyarapítottam a könyveim számát.
Veszek még könyveket, de nem gyarapítottam jelentősen a számukat.
Nagyjából változatlan könyveim száma.
Jelentősen csökkentettem a könyveim számát.
Csekély mértékben, de már csökkentettem a könyveim számát.
Csak a számomra igazán fontos könyveket tartottam meg.
Korábban sem voltak és most sincsenek könyveim.
Egyéb
12 szavazat
1/4 anonim válasza:
Évek óta, szinte már nem is vásárolok könyvet. Tudom, érzem, nem jól van ez így!
2/4 anonim válasza:
Ragaszkodom a papírkönyvekhez, és nagyon vissza kell fogni magam, mert már nem férünk el tőlük. Csak szakmai könyvekből egy tele polcnyit vettem tavaly.
3/4 anonim válasza:
*Úgy tele polcnyit, hogy egy 5 soros könyvespolc teljesen megtelt, sőt még van ami ki se fért. Új polcot kellene vennem megint.
És még mennyi könyv van, ami kellene...
E-könyvem is rengeteg van, bár minek, rájuk se nézek. Amolyan tartaléknak vannak.
4/4 anonim válasza:
Lassan nőddögél a gyűjteményem, csak a helyhiány és a lelkiismeretem szab határokat neki. Szoktam olvasni elektronikus formában is, de az sosem fog ugyanolyan élményt nyújtani, mint egy papírkönyv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!