Van egy könyv, amire nagyon nagy szükségem lenne, de mostanában nem megyek Magyarországra, az itteni könyvesboltban pedig nem találom. Valaki segíteni?
Te viccelsz ugye?
Eloszor is megtudod keresni a netten, es nem kell "utaznod" sehova!
A masik, hogy vannak letoltheto konyvek pl. de megis tudod rendelni a konyvet, ami szinten nettrol, de akkor
fizetned kell elore, s
nagyon koltseges a kulfoldre szallitas,
ugyhogy En nem rendelnek ilyen formaban!
De mi a konyv cime!!!
Én is külföldön élek,és én is sok magyar könyvre vágyom..Én igyekszem a vaterán,teszveszen és egyéb internetes oldalon keresni..Nemrég a vaterán vettem könyvet,és az aki árulta avval felvettem a kapcsolatot telefonon/email-ben,és megbeszéltük,hogy utána érdeklődik a postán,hogy a "csomag" mennyibe kerül ha kipostázza hozzám.Majd az összeget a könyv árával átutaltam,és 5 nap múlva már a kezemben is volt...Nagyon féltem,hogy be fog csapni,de nem volt érdekében..De van,hogy otthon maradt barátokat,rokonokat kérek meg,hogy vegyék meg,és küldjék el..Meg lehet oldani...
Egyébként pont itt ismerkedtem meg egy sráccal aki ha különleges könyvet keresek beszerzi/elküldi(persze az én költségemre),és én meg angol nyelvű könyveket szerzek meg,és küldök el neki.Például nemrég kérte a Harry Potter könyveket angolul..)Ilyen emberek is vannak...Csak keresgélni kell...
38/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!