Stephen King - Langolierek, az idő fogságában (könyv. ) Hol tudom megrendelni, vagy melyik könyvesboltban kapható?
Angolul is jó, de ha lehet, inkább magyart...
Neten nem találom sehol! És nagyon érdekelne a könyv, mert láttam a filmet és nagyon tetszett. És elvileg azt írták, hogy kiadták könyvben... Szóval nemtudom. :/
Köszönöm előre is a válaszokat!
Nekem is tetszett fimben,és én is megvettem könyvben.De eddig csak angol nyelven tudtam megvenni.(sajnos az angol olvasás elég lassan megy nálam)
Az ebay-en meg tudod venni angol kiadásban (bár elég drágán adják) én alig pár fontért vettem a piacon..
Magyar kiadásban talán a vaterán vagy a tesz-veszen tudod megvenni..Ha megtalálod írd meg mert engem is érdekelne.
Köszönöm a válaszokat! :)
Persze, majd szólok. Csak eddig még én sem találtam... Talán majd bepróbálkozom egy helyi könyvesboltban... ;)
De egyébként, ha lesz készleten, itt meg tudod rendelni magyarul. (most találtam...):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!