Megjelent magyarul a Skinny Bitch című könyv, vagy be lehet szerezni eredet nyelven valami könyvesboltban?
Figyelt kérdés
2008. szept. 28. 20:10
1/8 anonim válasza:
A skinny az soványt,csontost,szikárt jelent,és a Bitch pedig K*urvát jelent:D
A többit nem tudom,bocsi.De ha rákérdezel a Libriben mondjuk(pl.)akkor biztosan tudnak segíteni.Vagy akár menj föl a honlapukra,és írd be a keresőbe,vagy ha nem dob ki semmit,akkor írj egy emailt nekik.:D
pápá.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
Tisztában vagyok vele, hogy mit jelent, ezért is érdekelne anniyra:D
2008. okt. 5. 21:32
3/8 anonim válasza:
ja bocsi xD.Én azt httem,nem tudod,mit jelent...Ohhh:D
Bocsika.De tényleg kérdezd meg a könyvesboltokban.ált. ők tudják.Eddig minden könyvet megtaláltam,amit kerestem.
4/8 anonim válasza:
Könyvesboltban nem hiszem, de innen megrendelheted: [link]
5/8 anonim válasza:
De ez angol oldal...:O
Azt meg hogy?
7/8 anonim válasza:
a címével ellentétben táplálkozási tévhitekről szól meg arról hogy mi egészséges és mi nem (nyers valóság a konyhában a fordítása vagy valami hasonló)
8/8 anonim válasza:
két amerikai exmodell írta, a vegetarianizmusról meg hasonló dolgokról esik benne szó. a fordítás pedig téves bocsi, a hvg-n volt egy cikk, ami erről szól pont és azzal kevertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!