Találkoztam 5-6-szor egy pakisztáni muszlim lánnyal, rendkívül kedves, de valóban nem lehet(ne) köztünk semmi?
Figyelt kérdés
Hithű, nem iszik, nem dohányzik, nem eszik disznót és ki van zárva a tetoválás is (például). Tehát fontos számára az iszlám. Úgy gondoltam, sokadik találkozásunk alkalmával megpróbálom megcsókolni, de nagyon meglepődött és azt mondta, kizárt, sosem csinált ilyet (24 éves) és a családja sosem engedne meg egy ilyen kapcsolatot, számára pedig az ő szempontjuk az első. Kicsit engedte a csókot, de azt mondta, eléggé megijedt és hajtogatta, hogy sose csinált ilyet (bár nagyon jól telt az este, testi szinten főleg kisebb-nagyobb ölelésekkel, ezért mertem megtenni). Rokonai élnek mindenhol (Belgium, Svájc, Spanyol- és Olaszország stb…), de akkor ők is csak “egymás közt” házasodnak? Hogyhogy elengedik így Európába, nem féltik - bár ezek szerint nem kell… Azt mondta, nem haragszik, találkozhatunk továbbra is, de ez a helyzet most velünk…2021. dec. 21. 04:00
31/31 anonim válasza:
"Aki írta egy"
Köszönöm, nem vagyok az.
Kérdező, neked meg érdemes lenne utánanézned, mielőtt bármit is elhiszel itt.
Pár éve volt egy hatalmas nemzetközi botrány emiatt.
Egy nő keresztény férfival házasodott.
Hiába mondta a férje, hogy nem kell áttérnie - egy szabályos bíróság szépen halálra ítélte.
Csak a hatalmas nemzetközi botrány miatt nem merték végrehajtani, de börtönben maradt, és nem engedték ki az országból.
Azóta már lehet, hogy szép csendben ki is végezték.
Az hogy az iszlámból NEM LEHET kitérni - közismert.
Kérdezd meg valamelyik muszlim ismerősöd, és ne az itteni kamu, turbo "muszlimokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!