Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Találkoztam 5-6-szor egy...

Találkoztam 5-6-szor egy pakisztáni muszlim lánnyal, rendkívül kedves, de valóban nem lehet(ne) köztünk semmi?

Figyelt kérdés
Hithű, nem iszik, nem dohányzik, nem eszik disznót és ki van zárva a tetoválás is (például). Tehát fontos számára az iszlám. Úgy gondoltam, sokadik találkozásunk alkalmával megpróbálom megcsókolni, de nagyon meglepődött és azt mondta, kizárt, sosem csinált ilyet (24 éves) és a családja sosem engedne meg egy ilyen kapcsolatot, számára pedig az ő szempontjuk az első. Kicsit engedte a csókot, de azt mondta, eléggé megijedt és hajtogatta, hogy sose csinált ilyet (bár nagyon jól telt az este, testi szinten főleg kisebb-nagyobb ölelésekkel, ezért mertem megtenni). Rokonai élnek mindenhol (Belgium, Svájc, Spanyol- és Olaszország stb…), de akkor ők is csak “egymás közt” házasodnak? Hogyhogy elengedik így Európába, nem féltik - bár ezek szerint nem kell… Azt mondta, nem haragszik, találkozhatunk továbbra is, de ez a helyzet most velünk…

2021. dec. 21. 04:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%

Megtörténhet, de egy magyar itthon jobban elboldogul mivel tudja a " szabályokat" az más ha vki összejőn vkivel, mert legyen hol lakni.

Más kulturáknál másabb.

2021. dec. 21. 08:50
 12/31 A kérdező kommentje:
Lahori, nem tudom pontosan, ott milyenek az emberek, ennek is utána kell néznem. Köszi a válaszokat (továbbiakban is)!
2021. dec. 21. 08:56
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

attól, mert muszlim, lehet lazább a felfogása, esetleg kérdezz rá nála, hogy neki a vallása miatt mi az a testi kontaktus, ami belefér vagy hogy nálunk (konkrétan a családban) hogy vannak ezek a dolgok, mennyire veszik szigorúan a vallást ilyen téren

nekem van muszlim barátnőm (lány vagyok és nem "párkapcsolatilag" a barátnőm, csak "haverilag" :DD) és néha megkérdezem ilyen dolgokról, hogy majd hogy fog viszonyulni a fiúhoz, mi fér bele náluk, stb

és ő pl mondta, hogy mivel ő gyakorolja a vallását, ezért lesz fontos, hogy a fiú is muszlim legyen és gyakorolja a vallást

de pl a párkeresést ezen túl annyira nem venné "szigorúan", szóval ha neki tetszik a fiú, akkor nem mutatja meg először az apukájának meg hasonlók, meg ha jól emlékszem, a csókra azt mondta beleférne a házasság előtt, de szex már nem igazán

Ő nyilván csak 1 a sok muszlim lány közül, ezért mondtam, hogy kérdezz rá, hogy konkrétan annál a lánynál hogy van, akivel ismerkedsz :)

2021. dec. 21. 10:24
 14/31 A kérdező kommentje:
Hálásan köszi az informatív választ, itt is ilyesmi lehet, nem akarom feladni…
2021. dec. 21. 10:42
 15/31 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező!

Néhány dologgal nem árt tisztában lenned, mielőtt bármit is csinálsz.

Ha felveszed az iszlám hitet, azt NEM LEHET LETENNI!

Azért halálbüntetés jár!

Épp ezért nem mehet hozzá muszlim nő más vallásúhoz: mivel ő automatikusan áttér ilyenkor a férje hitére, ezért egyértelmű a halálbüntetés neki is.

Persze ma már ezt sok iszlám helyen nem veszik ENNYIRE komolyan - de ki tudja?

Ha valamelyik rokona mégis komolyan veszi, és kivégez téged - annyira nem fognak kutatni utána, ilyenkor nem szokás.

2021. dec. 21. 13:01
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

> Azért halálbüntetés jár!

Még ha ez így is van, amíg nem megy olyan országba, ahol a muszlim szokásjog a mérvadó, ezt senki nem fogja végrehajtani.

2021. dec. 21. 13:20
 17/31 anonim ***** válasza:
64%

Ezért mondtam, hogy adódhat olyan helyet, ahol a törvény már nem támogatja, de valamelyik rokon még így dönt.

Utána senki se fogja összetörni magát, hogy felgöngyölje az esetet.

Főleg, ha egy ateistáról van szó!

2021. dec. 21. 13:24
 18/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ha bármi segítő ötlet lenne véletlenül (hogy vele lehessek), akár ismerős története, megköszönöm és az eddigieket is, felnyílik a szemem…
2021. dec. 21. 15:29
 19/31 anonim ***** válasza:
48%

"Azért halálbüntetés jár!"

Ez egy hazugság amit keresztények terjesztenek az iszlámról. Nem jár ezért halálbüntetés.

Kérdező, amit leírtál abból az következik hogy a lány vallásos. Ha komolyan tervezel vele akkor csak úgy van esélyed ha muszlim leszel. Szerintem kezd el tanulmányozni az iszlám vallást, vagy akár a lánytól is kérdezheted hogy beszéljen neked az iszlámról. Ha már elég ismerttel rendelkezel, el tudod dönteni hogy tudsz-e azonosulni az iszlámmal vagy nem. Ha nem, akkor felejtsd el a lányt.

2021. dec. 21. 15:53
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

"Nem jár ezért halálbüntetés."

"csak úgy van esélyed ha muszlim leszel"

Miért hiszem azt, hogy félre akarod vezetni a kérdezőt?

2021. dec. 21. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!