Találkoztam 5-6-szor egy pakisztáni muszlim lánnyal, rendkívül kedves, de valóban nem lehet(ne) köztünk semmi?
Figyelt kérdés
Hithű, nem iszik, nem dohányzik, nem eszik disznót és ki van zárva a tetoválás is (például). Tehát fontos számára az iszlám. Úgy gondoltam, sokadik találkozásunk alkalmával megpróbálom megcsókolni, de nagyon meglepődött és azt mondta, kizárt, sosem csinált ilyet (24 éves) és a családja sosem engedne meg egy ilyen kapcsolatot, számára pedig az ő szempontjuk az első. Kicsit engedte a csókot, de azt mondta, eléggé megijedt és hajtogatta, hogy sose csinált ilyet (bár nagyon jól telt az este, testi szinten főleg kisebb-nagyobb ölelésekkel, ezért mertem megtenni). Rokonai élnek mindenhol (Belgium, Svájc, Spanyol- és Olaszország stb…), de akkor ők is csak “egymás közt” házasodnak? Hogyhogy elengedik így Európába, nem féltik - bár ezek szerint nem kell… Azt mondta, nem haragszik, találkozhatunk továbbra is, de ez a helyzet most velünk…2021. dec. 21. 04:00
21/31 anonim válasza:
Te hazudozol itt az iszlámról. Gondolom valami fatikus szektás keresztény vagy. Ha a lány vallásos akkor soha az életbe nem fog hozzá menni egy nem muszlim férfihez, sőt, annál több nem fog történni mint amit eddig leírt a kérdező.
Az pedig egy szokásos keresztény hazugság hogy az iszlámból nem lehet kilépni mert halálbüntetés jár ezért.
22/31 A kérdező kommentje:
Szerintem minden oldal értékes információt adott, mindet igyekszem figyelembe venni. Sőt, arra is gondolok, hogy felhívom valamelyik magyar központját (vagy mindet). Persze, ez talán elkerülhetetlen is lesz. Ezzel együtt nagy öröm nekem, hogy segítséget kapok. Igaz, nagyon el vagyok most keseredve, sírni tudnék - fogok is…
2021. dec. 21. 16:17
24/31 A kérdező kommentje:
Mert nagyon úgy tűnik, hogy itt tényleg komoly akadály a vallása… nagyon-nagyon fáj a szívem, ha ez igaz, csak rágondolok és fojtogat a sírás, a hajamat tépném. Szörnyű…
2021. dec. 21. 18:37
25/31 anonim válasza:
Már miért lenne nagy akadály? Ha neki ez fontos, neked meg ö a fontos, akkor felveszed az iszlámot és kész.
26/31 anonim válasza:
Úgy adtad itt elő mint akinek komolyak a szándékai, ehhez képest úgy tünik még annyit sem tennél meg hogy utánanézel egy vallásnak.
27/31 A kérdező kommentje:
De, utána fogok, de kis időbe telik. Most például kivettem egy könyvet ezzel kapcsolatban és két másik is tervben. De voltak itt olyan válaszok is, amik kicsit ijesztőnek tűntek.
2021. dec. 21. 21:38
28/31 A kérdező kommentje:
Meg a neten levő dolgokat néztem.
2021. dec. 21. 21:38
29/31 anonim válasza:
Ha a kivgzős marhaságra gondolsz, ne is foglalkozz vele. Aki írta egy szektás keresztény és hazudozik. És ugye elég intenzíven megy Magyarországon az iszlámellenes propaganda, tele van a net hazugságokkal. Ha tényleg utánanézel az iszlámnak akkor muszlim forrásokból tedd. Van több magyarországi mecset is, a neten megtalálod az elérhetőségeiket. Ha írsz nekik segítenek, ajánlanak könyveket, videókat stb.
30/31 A kérdező kommentje:
Igen, köszi! Ott is megkérdezem, szerintük mik a lehetőségek nálam.
2021. dec. 21. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!