Milyen magatartásnak vélitek ezt az esetet?
Beszéltem egy lánnyal msnen, de még nem találkoztunk. Gondolom iwiwről kilesett már engem, én is egyszer megpillantottam az ő képeit, így tehát képről ismertük egymást valamennyire. Mindketten elmentünk egy találkozóra (egy nagyobb társaságba), de a találkozóba menet egyszercsak rápillantottam egy szembejövő lányra, akinek a szeme kifejezetten tágra nyíltak és rémülettel teliek voltak, úgy fél szemmel felém tekintve... Elmentünk egymás mellett, és csak utána jöttem rá, hogy igen, ez összetéveszthetetlenül ő volt (akivel msn-en beszéltem)! És utólag jöttem rá arra is, hogy ő valószínűleg már akkor felismert, mielőtt én észrevettem volna őt, mivel amikor ránéztem, akkor a szemei mindnet elárultak. Különben meg miért lett volna olyan meredten rémült a szeme, amikor én voltam a közelében, senki más, tehát tutira nem voltam idegen neki, ez ő volt! És utólag nagyon bánt, hogy ő annak ellenére, hogy felismert még időben, rettegett tőle valószínűleg, hogy én felismerjem őt és ismerkedjünk, pedig egy rossz szót nem mondtam neki msn-en. Aztán végül el se mentem arra a találkozóra, nem is érdekel, ha ilyen emberek vannak ott...
Szerintetek is erkölcstelen magatartás volt ez a részéről, vagy csak én gondolom így? Én csak utólag jöttem rá, hogy ő volt az, főleg, amikor megbizonyosodtam róla az iwiwen, hogy igen, összetéveszthetetlenül az ő szemei voltak!
A másik dolog meg az, amikor egy volt osztálytársam elrántotta a fejét, amikor észrevette, hogy én is észrevettem őt az utcán... Ez nem aljasság? Nekem nem is volt kedvem ilyen emberekhez odamenni...
Az osztálytársados aljasság, de a lánnyal lehetnél megértőbb. Lehet, hogy azért nem mert megszólítani, mert félt, hogy megtudod, hogy iwiwen "leskelődött" utánad.
Most az lenne a helyes, ha elárulnád neki, hogy te is megnézted a képeit, és semmi gond.
Szerintem az a lány csak kicsit megijedt:) Szerintem én is így reagáltam volna, ha mondjuk egy srácot nézegetek iwiwen, aztán beszélgetek is vele msn-n, de utána találkzok vele:) Szerintem mond neki msn-n, h láttad meg minden:)
Az osztálytársad meg szimplán bunkó:/ 18/L
Hát igen ezek aztán baromi gonosz, aljas, erkölcstelen dolgok! :D Jobb dolgod nincs mint ezen agyalni... Túl jól élsz úgylátszik hogy ennél rosszabb még nem történt veled...
Ha annyira érdekel akkor beszélsz a lánnyal és tisztázd vele a dolgokat.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!