Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem tudok belépni a facebook...

Nem tudok belépni a facebook fiókomba, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Feltörték a facebook fiókomat,megváltoztatták a jelszavamat.A legnagyobb baj, hogy egy régi email címemmel regisztráltam, aminek elfelejtettem a jelszavát.Sikerült új e-mail címet adni a fiókhoz, amire küldtek egy azonosító kódot, de nem fogadja el a facebook, így nem tudok belépni egyáltalán a fiókba.Hogyan tovább?Segítsetek please!!!
2021. dec. 18. 21:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem mindenképpen lépj kapcsolatba a Facebook ügyfélszolgálatával, biztosan tudnak valahogyan segíteni. Ilyen esetben szükséges lesz majd egyéb információt megadnod (ha kérnek). Sajnos mi nem igazán tudunk ennél jobb megoldást.
2021. dec. 18. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!