Észrevettem, hogy próbálnak belépni a Facebook fiókomba. Hogyan kéne jól kezelnem?
2 nappal ezelőtt a beállításokban vettem észre. Azóta a Facebook és az email fiókomat is kiléptettem mindenhonnan, illetve jelszót is cseréltem. Ma is próbálkozott vele valaki, de már az emailembe sem tud belépni.
Egyedül nagyszüleimnél és otthon voltam bejelentkezve. Nagyszüleim a televíziót sem tudják kezelni, szerintem nem ők a hunyók. Jelenleg nem tartózkodom otthon. Nem tudom, hogy észrevette-e az illető, hogy én tudok erről. Örülnék, ha nálam lenne azért ez az előny.
Hogyan kezelnétek ezt? Rátörni senkire nem szeretnék. Nem jut eszembe semmi ötlet, hogy hogyan tudnám ezt a magam javára fordítani. Megtréfálni már nem tudom az illetőt, mert kiléptem mindenhonnan.
Na, ez engem is érdekel, hol látszik a beállításokban. Mert az utolsó belépést mutatja, de ugye a próbálkozás nem belépés.
Én kapok mailt, ha idegen eszközről lépek be, de ez is más.
Kétfaktoros nincs beállítva, köszönöm a tippet!
Biztonság és bejelentkezésben van egy olyan fül, hogy speciális és azon belül, hogy a Facebook által küldött e-mailek, ott találtam az XXXXX kódosat, meg ezt az ,,Egyetlen kattintással bejelentkezhetsz...észleltük,hogy problémád van a bejelentkezéssel''.
Kérdező: igazad van, megnéztem a lehetőségeket. Valóban lehet észlelni az idegen próbálkozást. Nem tudtam róla, ill. nem olvastam sohasem végig.
Elnézést a humorizálásomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!