Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tudnák a barátomnak írni...

Mit tudnák a barátomnak írni ilyen esetben? Több lent

Figyelt kérdés
Az egyik legjobb barátom apja meghalt. Nagyon közel álltak egymáshoz... Ma történt. Tudom hogy nem ide kéne kiírni stb. de szeretnék írni neki legalább néhány szót... valami ötlet esetleg? Vagy ne írjak neki? Haggyam őt békén vagy támogassam?

2021. nov. 26. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én annyit írnék, hogy hallottam mi történt, nagyon sajnálom, fogadja őszinte részvétem és ha bármiben tudok segíteni, számíthat rám.
2021. nov. 26. 19:49
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm megyek megírom neki... remélem nem fogja visszautasítani amit írok dem ajd meglátjuk

...

2021. nov. 27. 08:32
 3/8 A kérdező kommentje:
*de majd
2021. nov. 27. 08:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akar esetleg talalkozni, ne vedd magadra. De az fontos, hogy tudja, hogy szamithat rad es ha ugy van, ugyis fog keresni :)
2021. nov. 27. 09:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Renben van:)) egyépként annyit írt hogy köszöni bár most meg az a baj hogy nem tudom hogyi lyenkor mit illik írni...
2021. nov. 27. 11:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen az illető, én pl nagyon ideges lennék, ha mindenhonnan jönne, hogy "Részvétem"
2021. nov. 29. 19:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké... szóval felajánlottuk hogy ha szeretbe nyugodtan jöjjön át a szünetben pár napra...azt mondta hogy neki ez rendben van(mert már a családunk és az ō családja nagyon régen ismeri egymást) remélem jobban lesz attól hogy nem erre gondol hanem csinálunk valamit amitōl jól érzi majd magát...(de szerintem jobban lesz mert jól kijövünk és a tesóm is olyan mint ō)
2021. dec. 9. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez jó ötlet volt! :) kicsit eltereli a gondolatait majd.
2021. dec. 10. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!