Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit vártok a legújabb Dűne...

Mit vártok a legújabb Dűne filmtől?

Figyelt kérdés
Sokak szerint megfilmesíthetetlen és én is erre hajlok. Olvastam a könyvet és láttam a 80-as évekbeli adaptációt is. Személy szerint egy látványos PC filmet várok amiben rengetek ferdítés lesz. Mi a véleményetek?

2021. okt. 22. 13:21
1 2
 11/16 Mansour ***** válasza:
Megnéztem a filmet, és mondhatom, hogy minden várakozásomat felülmúlta. Nem tudom, Alex Fly milyen hibára gondol, de ha van is benne néhány hiba és hiányosság, összességében annyira brutál jó lett, hogy az simán megbocsátható.
2021. okt. 30. 15:03
 12/16 Alex Fly ***** válasza:
@11: nem csak egyszerűen "hiba", hanem szentségtörés: Amikor a Shadout Mapes átadja a kriszkést Jessicának, VÉR NÉLKÜL teszi el a pengét! Ilyen a valóságban nem történhetne meg.
2021. okt. 30. 17:41
 13/16 A kérdező kommentje:
Látványos lett, de zavaros annak aki nem ismeri a könyvet! Kb ilyenre számítottam.
2021. okt. 31. 03:51
 14/16 anonim ***** válasza:

Én úgy néztem meg hogy előtte nem ismertem a könyvet se. Nem volt zavaros (ami a filmvászonra került az értelmes és logikus sztorit alkot), de ahogy hallom másoktól sok minden nem került bele a filmbe és így is még csak az első könyv feléig ért el. Ha ez a helyzet akkor talán jobb lett volna sorozat formátumban gondolkodni mint azt George Martin könyveivel is tették.

Viszont pozitívum hogy ennek a filmnek a hatására nemrég elkezdtem olvasni a könyvet. Aki szeret olvasni annak ez a film jó kedvcsináló lehet az eredeti műhöz.

2021. okt. 31. 08:27
 15/16 A kérdező kommentje:
#14 - Könyv után sok minden értelmet fog nyerni! Mivel eddig nem ismerted a pontos történetet nem is hiányoztak a kulcsfontosságú részek.
2021. nov. 1. 05:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Megnéztem megint ennyi idő után...: Egyre rosszabb a történet. A látványvilággal nincs bajom. Pénzt nem fogok adni a folytatásért de kíváncsiságból lehet később majd megnézem hátha kisül valami egész a végére.
2022. ápr. 22. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!