Mit vártok a legújabb Dűne filmtől?
Figyelt kérdés
Sokak szerint megfilmesíthetetlen és én is erre hajlok. Olvastam a könyvet és láttam a 80-as évekbeli adaptációt is. Személy szerint egy látványos PC filmet várok amiben rengetek ferdítés lesz. Mi a véleményetek?2021. okt. 22. 13:21
11/16 Mansour válasza:
Megnéztem a filmet, és mondhatom, hogy minden várakozásomat felülmúlta. Nem tudom, Alex Fly milyen hibára gondol, de ha van is benne néhány hiba és hiányosság, összességében annyira brutál jó lett, hogy az simán megbocsátható.
12/16 Alex Fly válasza:
@11: nem csak egyszerűen "hiba", hanem szentségtörés: Amikor a Shadout Mapes átadja a kriszkést Jessicának, VÉR NÉLKÜL teszi el a pengét! Ilyen a valóságban nem történhetne meg.
13/16 A kérdező kommentje:
Látványos lett, de zavaros annak aki nem ismeri a könyvet! Kb ilyenre számítottam.
2021. okt. 31. 03:51
14/16 anonim válasza:
Én úgy néztem meg hogy előtte nem ismertem a könyvet se. Nem volt zavaros (ami a filmvászonra került az értelmes és logikus sztorit alkot), de ahogy hallom másoktól sok minden nem került bele a filmbe és így is még csak az első könyv feléig ért el. Ha ez a helyzet akkor talán jobb lett volna sorozat formátumban gondolkodni mint azt George Martin könyveivel is tették.
Viszont pozitívum hogy ennek a filmnek a hatására nemrég elkezdtem olvasni a könyvet. Aki szeret olvasni annak ez a film jó kedvcsináló lehet az eredeti műhöz.
15/16 A kérdező kommentje:
#14 - Könyv után sok minden értelmet fog nyerni! Mivel eddig nem ismerted a pontos történetet nem is hiányoztak a kulcsfontosságú részek.
2021. nov. 1. 05:39
16/16 A kérdező kommentje:
Megnéztem megint ennyi idő után...: Egyre rosszabb a történet. A látványvilággal nincs bajom. Pénzt nem fogok adni a folytatásért de kíváncsiságból lehet később majd megnézem hátha kisül valami egész a végére.
2022. ápr. 22. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!