Létezik még olyan párositás egy nőnél, hogy szép és emellett okos, intelligens?
Szerintem a szépség relatív, ahogy az is hogy ki számít okosnak intelligensnek. Szerintem a nők többsége átlagosan helyes, és meg van a magához való esze. Tehát valószínű valakinek elég okos, és elég szép.:)
A csinibabák között is vannak értelmes lányok, csak éppen szeretnek öltözködni, sminkelni, és ezt néha túlzásba viszik.
:D A vicces az, hogy a környezetemben lévő férfiak többsége is így gondolja, és ezt lelkesen hangoztatják.
Személy szerint nem gondolom magam sem csúnyának, sem butának. Az élet minden területén jól elboldogulok, általában minden témához érdemben hozzá tudok szólni, ami felmerül egy társalgás során (nyilván, az atomfizika nem annyira köt le, de ha ez lenne a szakterületem, minden bizonnyal magabiztos lennék ebben is). Sokat olvasok (napilapokat, szépirodalmat és a bestseller kategóriába tartozó műveket is). Így tájékozottnak, műveltnek tartom magam.
Szépségkirálynőnek pedig nem valószínű, hogy megválasztanának (egyébként sincsenek ilyen ambícióim), de igényes vagyok, és úgy összességében elégedett vagyok a külső megjelenésemmel is (és szerencsére nem csak én).
Tehát ennek a sztereotípiának van alapja, de nem gondolom, hogy ez a sablon mindenkire ráhúzható.
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:27
Köszi a kimeritő,korrekt választ!:)
Egy kicsit kiegésziteném a kérdést.
Van olyan lány aki szép, okos, és nem r*banc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!