Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék szép, intelligens,18-22 közötti lányokkal?
egyszerűen sehol sem találom a saját társaságomat, elég elkeserítő, az internetes ismerkedés meg nem nagyon tetszik, de lehet arra kéne rávenni magam :(
21/F
Nem tudom, de ha rájössz, szólj nekem is légyszi! :)
24 F
Mondjuk ez attól is függ, hogy milyen városban élsz.
Kis városban, főleg falun nem sok esély van. Sajnos ez a helyzet.
"Sokan" mondják, hogy normális lányt nem lehet találni (pl. intelligens, szép, stb...).
Általában csak azok akik valami miatt képtelenek ilyen nőkkel összejönni.
Nem tudom, nekem nem volt gondom régen sem, most sincs.
Ha jársz társaságba, vagy valamilyen iskolába akkor nem nehéz.
Persze ehhez neked is olyannak kell lenned. Megjelenés, stílus, viselkedés, férfiasság, stb...
De ha valaki szép, csinos és intelligens lányokat akar ez alap, nyilván ezzel nem mondtam újat.
Basszus, feljöttem valami sürgős mobilos infoért ide és képes vagyok szilveszter este itt válaszolgatni, alig ismerek magamra. :)
Na lépek, mert buláj!
Boldog Új Évet mindenkinek és hatalmas pörgést!
Az attól is függ,hogy kinek mi a szép.
Én pl. Párommal neten ismerkedtem meg azóta eltelt 3 év és együtt vagyunk egy jegyes párban.
19/N
Ja interneten ne is akarj, mert ott vagy hazudnak, vagy csak szerencsétlenek vannak.
Normális ember face to face ez evidens!
2011!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én helyesnek tartom magam, persze igen, ez szubjektív, meg ilyen alapon az intelligencia is, mert kinek mi..
nem is tudom minek írtam ki ezt a kérdést, itt úgysem fog megoldódni a problémám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!