Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék szép, intelligens,18-22 közötti lányokkal?

Figyelt kérdés

egyszerűen sehol sem találom a saját társaságomat, elég elkeserítő, az internetes ismerkedés meg nem nagyon tetszik, de lehet arra kéne rávenni magam :(

21/F

2010. dec. 31. 19:31
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
de azért kösz a válaszokat
2010. dec. 31. 19:49
 12/35 anonim ***** válasza:
16%
Mi az, hogy kinek mi a szép? A szép a szimmetrikus, esztétikus arcú lányokat jelenti. Ez jön be mindenkinek.
2010. dec. 31. 19:52
 13/35 anonim ***** válasza:
75%

19:47 - es vagyok.

Igen is mindenkinek más a szép.Van akinek a gebe lófejű jelenlegi emo fattyak szépek ,van akinek viszont a teltebb hölgyemények jönnek be.Mindenkinek egyedi más az ízlése.

2010. dec. 31. 19:58
 14/35 anonim ***** válasza:
48%

ma 19:52

hát ezt nagyon rosszul tudod

18F

2010. dec. 31. 20:09
 15/35 anonim ***** válasza:
48%
Szilveszterkor akarsz ismerkedni? : DD gyakorikérdéseken? Szerintem kocka vagy :]
2010. dec. 31. 20:09
 16/35 A kérdező kommentje:

nem vagyok kocka :D

nem itt akarok, csak feltettem egy ilyen kérdést :D

2010. dec. 31. 20:10
 17/35 anonim ***** válasza:

www.ittalálszmagadnakszepinteligenslanyokat.hu

Valami ilyesmire számítottál? :P

2010. dec. 31. 20:13
 18/35 anonim ***** válasza:
77%

Ja és mégegy, az előző kommentjéhez, ezt olvastam valahol:

"kockának hívjuk azokat akik ugyanannyit gépeznek, mint mi, csak nem szeretjük őket" x)

(Van benne némi igazság, végülis manapság mindenki rengeteget gépezik)

2010. dec. 31. 20:16
 19/35 anonim ***** válasza:

Ismerkedni sok helyen lehet, itt is, az nem mindegy,hogy milyen céllal szeretnél szép és intelligens lányokkal ismerkedni...

Bár gondolom,hogy miért és,hogy ez nyilvánvaló, de remélem érted hová szerettem volna kilyukadni :D

Amúgy az se mindegy mit takar az intelligencia ,mert lehet valakinek 190-es IQ-ja is, de modora és humorérzéke stb-ben attól lehet hiánya Férfinak és Nőnek is.

Amúgy,hogy válaszoljak kérdésedre is nos ilyen lányokat talán műveltebb helyeken kéne keresni, ha olyan intelligensre gondolsz mint én :)

Szóval: színház, kíállítások, ilyesmik :)

Elég sok szép lányt szoktam látni ilyen helyeken, amikor járok és szerencsére hülyéket nem igen :D

Bár pasikból lehetne azért jobb felhozatal :S

19l

(nem vagyok meleg csak van szemem és,ha már én nem vagyok szép ,legalább szép dolgokat, embereket lássak :D)

2010. dec. 31. 20:28
 20/35 anonim ***** válasza:
54%
Hát én az ELTE BTK-ra járok, nálunk sok szép, művelt, intelligens lány van :) Az más kérdés, hogy legalább a 30%-uk leszbikus vagy biszex :D
2010. dec. 31. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!