Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék szép, intelligens,18-22 közötti lányokkal?
egyszerűen sehol sem találom a saját társaságomat, elég elkeserítő, az internetes ismerkedés meg nem nagyon tetszik, de lehet arra kéne rávenni magam :(
21/F
19:47 - es vagyok.
Igen is mindenkinek más a szép.Van akinek a gebe lófejű jelenlegi emo fattyak szépek ,van akinek viszont a teltebb hölgyemények jönnek be.Mindenkinek egyedi más az ízlése.
ma 19:52
hát ezt nagyon rosszul tudod
18F
nem vagyok kocka :D
nem itt akarok, csak feltettem egy ilyen kérdést :D
www.ittalálszmagadnakszepinteligenslanyokat.hu
Valami ilyesmire számítottál? :P
Ja és mégegy, az előző kommentjéhez, ezt olvastam valahol:
"kockának hívjuk azokat akik ugyanannyit gépeznek, mint mi, csak nem szeretjük őket" x)
(Van benne némi igazság, végülis manapság mindenki rengeteget gépezik)
Ismerkedni sok helyen lehet, itt is, az nem mindegy,hogy milyen céllal szeretnél szép és intelligens lányokkal ismerkedni...
Bár gondolom,hogy miért és,hogy ez nyilvánvaló, de remélem érted hová szerettem volna kilyukadni :D
Amúgy az se mindegy mit takar az intelligencia ,mert lehet valakinek 190-es IQ-ja is, de modora és humorérzéke stb-ben attól lehet hiánya Férfinak és Nőnek is.
Amúgy,hogy válaszoljak kérdésedre is nos ilyen lányokat talán műveltebb helyeken kéne keresni, ha olyan intelligensre gondolsz mint én :)
Szóval: színház, kíállítások, ilyesmik :)
Elég sok szép lányt szoktam látni ilyen helyeken, amikor járok és szerencsére hülyéket nem igen :D
Bár pasikból lehetne azért jobb felhozatal :S
19l
(nem vagyok meleg csak van szemem és,ha már én nem vagyok szép ,legalább szép dolgokat, embereket lássak :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!