Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék szép,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék szép, intelligens,18-22 közötti lányokkal?

Figyelt kérdés

egyszerűen sehol sem találom a saját társaságomat, elég elkeserítő, az internetes ismerkedés meg nem nagyon tetszik, de lehet arra kéne rávenni magam :(

21/F

2010. dec. 31. 19:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
74%

24/F.

Itt vagyok! Engem keresel! :D

22/L. (szép, intelligens és legfőképpen szerény :D )

2010. dec. 31. 21:04
 22/35 anonim ***** válasza:
ELTE-BTK-n tényleg k*rva sok a leszbikus csaj.
2010. dec. 31. 21:53
 23/35 anonim ***** válasza:

Tévedj be egyszer a SE-ETK-ra...az odajárók 95%-a nőnemű és igen sok a szép! De a felét se mondanám intelligensnek. Azért akad (;

ELTE-BTK-án tényleg ilyen állapotok uralkodnak? :D hehe

2010. dec. 31. 22:12
 24/35 anonim ***** válasza:
Intelligensnek intelligens vagyok, a szépség meg relatív.
2010. dec. 31. 22:12
 25/35 anonim ***** válasza:
Útszélen.
2011. jan. 1. 00:18
 26/35 anonim ***** válasza:
Komolyan, ki kezdene egy vászontarisznyás, hosszúsálas bölcsésszel?:D Vagy ez csak számomra abszurd? Tudom, csúnya általánosítás stb, de nem bírom a bölcsészeket.:)
2011. jan. 1. 05:04
 27/35 anonim ***** válasza:

Mért, ki kezdene szemüveges, kocka infóssal, aki egész nap a gép előtt rohad?:)

Félreértés ne essék, semmi bajom az infósokkal, lány létemre pl. gépmániás vagyok, de ezektől a sztereotípiáktól falra mászok. Ezek szerint a jogászok mind könyvmolyok, na olyannal meg ki járna? a Közgázosok meg plázap.csák, az is kinek kell?

Ne haragudj, de elég felszínes ember lehetsz, ha az alapján ítélsz el több ezer embert, hogy ők bölcsészek, fúj. Ez kicsi óvodás hozzáállás. Senkit nem a tanulmányai és a leendő szakmája minősít, hanem a jelleme, személyisége, viselkedése, ezt pedig lehetetlenség megítélni abból, hogy mivel foglalkozik.

És ha nagyon érdekel, a sálas-vászontarisznyás sztereotípia már nagyon lejárt, még a szabad bölcsészek sem néznek ki úgy :D

2011. jan. 1. 14:32
 28/35 anonim ***** válasza:
attól függ melyik városban laksz, de erre én is kiváncsi lennék csak "lány keres pasit" verzióban... :)
2011. jan. 3. 00:12
 29/35 anonim ***** válasza:
14:32: Szerintem az állít ki magáról bizonyítványt, aki ennyire felkapja ezen a vizet :D
2011. jan. 3. 00:14
 30/35 anonim ***** válasza:

Ne csodálkozz rajta, ha egy alaptalan sztereotípiával találkozok, az mindig felhúz :)

Bár szerintem az előítélet még mindig alávalóbb dolog, mint az, ha ez felhúz valakit (jogosan:P)

2011. jan. 3. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!