Téged mi érdekel a legjobban?
Figyelt kérdés
2021. okt. 14. 13:50
1/8 anonim válasza:
Hát nem is tudom elég tág,de talán jelenleg a kovid-pandémia,és a 2202-es választás,a vallás-spiritualitás,halál,töerténelem,és a szép csajok persze
3/8 A kérdező kommentje:
1-es. A vallással és a törivel mire jutottál?
2-es. Milyen művészet, és játék érdekel?
2021. okt. 14. 14:30
5/8 anonim válasza:
#3 Festészet, animációs filmek, zene.
A játék része nekem elég tág fogalom, ott vannak a sportok, mint a falmászás, röplapda, de érdekelnek a számítógépes játékok is mint a Doom, Witcher, Fortnite, Don't starve.
6/8 anonim válasza:
Az, "hogy mi dolgunk e világon?".
7/8 anonim válasza:
Ortodox vallás. A katolikus nem érdekel azt már ismerem amennyi nekem elég. A rózsafüzér meg nem érdekel mert túl bonyolult. Oda számolni kell. Mire a második imadsagra érnek már azt se tudnám hanyadiknal vagyok, mennyi van, mit meg hogyanm
8/8 anonim válasza:
A könyvem, és eldöntsem, hogy mi szeretnék lenni, mert fogalmam nincs, és ezt az évemet, már rég elrontottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!