Mit tegyek ha úgy érzem nincs az életemnek értelme?
Figyelt kérdés
Tavasszal történt velem egy baleset egész nyáron itthon feküdtem.Már egész jól tudok mozogni de még mindig nem annyira hogy kibírjak napi 8 órát ülve vagy állva.Így mit tudnék dolgozni? Depressziós vagyok már attól is hogy hónapok óta a pàrom tart el.Az égvilágon semmihez nincs kedvem.A szüleimmel élünk most ami már szintén elég terhes.Kisebb munkákat pl mosás,teregetés,hajtogatás,porszívózás,portörlés már meg tudnék csinálni de egyszerűen nem tudom magam rávenni.Nem lustaságból hanem mert nem is tudom úgy érzem úgysem venné észre senki,de ha igen ez akkor sem nagy dolog és pénzt nem keresek vele.Semmihez nincs kedvem.Nem csak a házimunkához nincs hanem semmihez.Régebben szoliztam oda sincs kedvem elmenni,ha valaki azt mondaná gyere menjünk el valahova kávézni vagy moziba ahhoz sem lenne.A tv-t se nézem már mert azt is unom.Elkezdtem nyelvet tanulni azt is feladtam.Már a jogsit se akarom folytatni pedig a baleset előtt már belekezdtem a kreszbe.Valakivel nagyon szeretnék beszélni de egyszerűen nincsenek barátaim.Feleslegesnek és haszontalannak érzem magam.Próbáltam már neten keresgélni itthonról végezhető munkákat de nevetséges az egész.MLM MLM hátán abból meg nem kérek.Belenézek a tükörbe és tök üres a tekintetem,olyan unott az arcom hogy saját magamtól hányingert kapok.Mit kezdjek magammal? Ki akarok ebből törni de nem megy nem tudom hogyan.Tudom hogy csak tőlem függ de nincs miből erőt merítsek,nincs ami motiváljon.Még az utcára sincs kedvem kimenni.Hozzá vagyok ragadva az ágyhoz.Na nem szó szerint csak átvitt értelemben.Ráadásul a testem is löttyedt.Kérlek a negatív lehúzó kommenteket spóroljátok meg.2021. okt. 12. 11:09
1/2 anonim válasza:
Hát mit szeretnél? Te is tudod mit kell tenned.
2/2 anonim válasza:
Ez úgy néz ki depresszió, ami helyzeted miatt alakult ki. Mint tudjuk a depresszió elég komoly pszichés betegség, és nagyon nehéz belőle kitőrni, főleg ha nem változik a helyzeted. Pszichológushoz menj el. Ami kezdetnek jó lehet, és adhat egy lökést, hogy újra legyen kedved dolgokhoz, és ne légy fásult. A kis dolgokban is meglásd a szépet, és legyenek sikerélményeid, amik alapvetőek az ember önbecsüléséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!