Fiúk, lányok! Barátnőmmel 3 hónapja járunk, és a szülinapja van.3500 Ft értékben láttam egy ékszerszettet, meg vegyem vagy ne vegyem? Sok a 3 hónaphoz vagy kevés?
Uhhh.... ha 1 éve lennétek együtt, akkor 10ezer ft értékben vásárolnál, a 25. évfordulótokon pedig 2 millióért???? Ez nem kamatozó befektetés...
Az ajándékozásra szánt összeg nem függ a együtt töltött időtől...szerintem.
Az attól függ, hogy éppen mennyi pénzed van, milyen a kapcsolatotok stb. Ha úgy érzed, hogy a lány örülne neki, és te is tiszta szívedből adod, akkor vedd meg.
azt veszel neki, amit jónak vélsz, hozzá méltónak.
és valóban nem az árától függ az ajándék.
Lényeg hogy gondolsz rá
De azzal is foglalkozz, hogy ne vegyél annyira drágát, amit a lány nem engedhetne meg magának, amikor téged ajándékoz. Én tuti hülyén érezném magam, ha barátom beállítana vmi tök értékessel és én aztán nem tudnék hasonló kategóriába venni valamit neki.
Igen, tudom hogy, nem értékben mérik, de utálnék látványosan csóróbb lenni. L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!