A portugálok, spanyolok, olaszok és dél-amerikaiak
valóban romák?
Figyelt kérdés
Egy netes fórumon a romák nekemestek, és én lettem lehülyézve, amiért azt állítottam, hogy a latin népeknek semmi közük a romákhoz. Szerintük tájékozatlan rasszista paraszt vagyok, mert a kérdésben említett népek mind romák.
Arra persze, hogy erre milyen bizonyíték van nem válaszoltak, csak személyeskedtek.
A romák nem latinok, másak küllemre és kultúrára is.
Bár néhány roma szereti magát olasznak mondani, mert menõbbnek gondolja, mint a saját nemzetiségét.
2021. szept. 12. 10:00
2/11 anonim válasza:
Nem.
2021. szept. 12. 10:09
3/11 anonim válasza:
A cigányok nem latinok. Az igaz, hogy a latin népek cigányosan viselkednek és külsőleg is hasonlítanak rájuk, viszont ezt leszámítva semmi közük egymáshoz. Ám a cigányok szeretik magukat latinnak beállítani, mert úgy vélik, ez kevésbé kínos, mint bevallani az igazat.
2021. szept. 12. 10:57
4/11 anonim válasza:
Ég és föld a kettő, amugy egyiptominak is szeretik magukat néha minősiteni.
2021. szept. 12. 11:30
5/11 anonim válasza:
még véletlenül se romák. ilyen hülye kérdést hogy lehet feltenni
2021. szept. 14. 16:11
6/11 anonim válasza:
Van benne igazság
mivel Mexico 80% pl igen Roma, lelehet pontozni de igy van, az hogy magyarorszagon mashogy vannak megitelve az egesz vilagon jelen vannak, lasd leg több török pl az , brasilban is ismerek nem egyet. Persze ehez ismerni kell világot nem csak magyarorszagot
#6 Te nagyon el vagy tévedve 🤣 Mondd már el ezt légyszíves a mexikóiaknak is, hogy ők romák mert lefogadom, hogy ők erről nem tudnak. Sőt valószínűleg nem is fogják tudni, hogy kik azok a romák. 🤣
2021. szept. 24. 11:26
9/11 anonim válasza:
Tamazd kérlek alá te is mert en közé tettem egy tanulmányt erről most te jösz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!